HCL.HR

Call of duty: Modern Warfare 2 multiplayer analiza

Igor Belan 01.08.2009.   •   1 komentara


Call of Duty: Modern Warfare 2 dobio je svoju detaljnu analizu nedavno izdanog multiplayer videa. Pogledajte analizirani video i saznajte koja nova oružja, strane i achivemente smo otkrili.

Nakon što je prije par dana na internet izašao prvi detaljniji Modern Warfare 2 multiplayer teaser video, ekipa sa sajta Gamers Nexus odlučila se još detaljnije pozabaviti videom te su napravili svoju detaljnu analizu viđenog pritom otkrivši neke zanimljive detalje iz multiplayer moda ove nadolazeće igre. Otkrivene su nove zaraćene strane, oružja i achivementi, a sve to možete vidjeti iz priloženog, povremeno usporenog multiplayer trailera pod opširnije. Osim toga, ispod videa pripremili smo i nekoliko pisanih činjenica koje ovaj trailer otkriva ako ga detaljno analizirate kao spomenuta ekipa. Dakle, bacite se na gledanje videa, a zatim ne zaboravite ostaviti koji komentar da vidimo što vi mislite o multiplayer potencijalu novog Modern Warfarea.

Komentari (1)

  • Bela

    01.08.2009 - 14:30

    da da gledo sam to neki dan na gametrailersima i fakat izgleda prebolesno…imam neki osjećaj da će većina ako ne i svi igrači ubrzano preć SP i onda navalit na MP….opet će MW biti hit…serveri će bit zapućeni…i ja već polako počeo šparat za ovo čudo koje izlazi tam negdje u desetom mjesecu 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?