HCL.HR

Capcom slavi 30 godina uz velike popuste na Steamu

Renato Pedišić 11.10.2013.   •   3 komentara


Capcom je sada tridesetogodišnjak, još uvijek neženja, dobro situiran, ne puši i ne pije, a svoj rođendan slavi uz popuste na Steamu koji idu i do fantastičnih 75 posto.

Japanski Capcom slavi trideset godina postojanja uz odlične darove za sve vlasnike osobnih računala koji ujedno imaju i vlastiti Steam račun. Naime, organizirana je velika rasprodaja na kojoj su igre iz Capcomova asortimana snižene do čak 75 posto. Ima tu svega, a istaknute igre na popustu možete provjeriti ovdje. Puna lista sa svim popustima nalazi se pak na ovom linku.

Mi bismo ovim putem voljeli izdvojiti Dark Void u kojemu se pojavljuje Nikola Tesla, Bionic Commando: Rearmed, 2D platformer iz 2008. godine te Bionic Commando, akcijski platformer iz 2009. godine. Tu su još Devil May Cry igre, Resident Evil igre, Remember Me, Lost Planeti i svašta drugo pa definitivno bacite oko na ponudu.

Komentari (3)

 • AIRGUNS FREAK

  11.10.2013 - 17:52

  dark void=sranje
  bionic commando=+3
  Lost planet=sranje

 • Emperor Ghaleon

  11.10.2013 - 23:02

  I ja sam kupio Dark Void zbog Tesle. Srećom, platio sam igru svega stotinjak kuna. Da sreća bude još veća, uspio sam ju zamijeniti za nešto drugo. Airguns Freak je još i blago komentirao. Slabi su na ovoj generaciji, slabi.

 • Dr.Ares

  12.10.2013 - 07:44

  Volim Capcom, ali njihovi najbolji naslovi su bili na Super Nintendu 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!