HCL.HR

Carmageddon: Reincarnation dobio zakrpu od 2.3 GB

Gregor Stojev 27.08.2015.   •   0 komentara


Novi Carmageddon baš i nije bio najbolje prihvaćen kada je izašao prije par mjeseci. Ekipa iz Stainlessa uzela si je vremena da mukotrpno poradi na brojnim problemima koje su mučili igrače.

Ako ste među brojnim igračima koje je novi Carmageddon: Reincarnation razočarao svojim performansama, novi patch mogao bi vas obradovati – Stainless se primio posla i naizgled popravio hrpu problema koji su do sada mučili Carmageddon: Reincarnation. Mi smo u našoj recenziji Reincarnationu dali 69 jer nas je tada malo razočarao sa svojim performansama i multiplayerom te smo se nadali da će takvi problemi biti riješeni budući zakrpama, a izgleda da je to vrijeme napokon došlo.

Zakrpa veličine 2.3 GB na svojem popisu broji brdo popravaka – od singleplayera do multiplayera, kraćeg učitavanja, glatkog frameratea, balansiranja snaga vozila i ostalih sitnih tehnikalija. Puni popis promjena možete pročitati ovdje, a ako se na njemu ne nalazi ono što vas je mučilo, ne bojte se jer obećavaju obavljati i daljnje popravke.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?