HCL.HR

Castlevania: Lords of Shadow 2 video intervju prikazuje gameplay u modernom vremenu

ToxarE 11.01.2014.   •   3 komentara


Intervju s producentom igre, Daveom Coxom, otkriva i nove snimke igrinog gameplaya u modernom vremenu, za koje Cox tvrdi da će djelovati autentično i kao da pripada serijalu.

News10 objavio je intervju s producentom igre Castlevania: Lords of Shadow 2, Daveom Coxom, koji je ipak najzanimljiviji zbog prikaza novih dijelova igrinog gameplaya – fokus je na modernom vremenu. Cox u intervjuu obećava kako će moderno vrijeme odgovarati ugođaju Castlevania serijala:

“Pokušali smo razviti svijet koji djeluje stvarno. Baziran je na modernim europskim gradovima, gdje imate dvorce, stare, kamene ulice… Takve stvari, odmah pokraj modernih građevina i nebodera. Dakle, iako je riječ o modernom gradu, nije da ubacujemo Draculu u sredinu New Yorkovog Times Squarea.”

Komentari (3)

  • trulex

    11.01.2014 - 18:46

    Moram krenuti prvi dio na PC-u.

  • nnnnn99

    11.01.2014 - 19:05

    Mislim da će ova igra biti puno bolja od prethodnika, već vidim puno poboljšanja. Najbitnije je da su izbacili fiksiranu kameru koja je dosta smetala, ponajviše u borbi. Grafika je također dosta poboljšana, sve to izgleda jako lijepo i bit će sasvim dovoljno za današnje standarde. U prvom dijelu mi je najviše kod gameplaya smetalo kašnjenje naredbi, nadam se da mi se to neće dešavati i u dvici. U svakom slučaju zaigrat ću ovo, imam velika očekivanja.

  • edo666

    12.01.2014 - 23:41

    jzgleda ko dmc

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?