HCL.HR

Celeste konačno dobiva posljednji, do sada najteži Farewell DLC

Hrvoje Smoljić 06.09.2019.   •   2 komentara


Za one koji se ne mogu zasititi ovog odličnog platformera, posljednji DLC za Celeste donosi nove mehanike te hrpu nikad težih levela popraćenih novom glazbom.

Celeste je jedna od najboljih platformerskih igara svih vremena. Već smo rekli kako su igrine vizuale vrlo varljive jer daju naslutiti kako se radi o vrlo skromnoj igri.  No, iza njih se krije igra koja je nemilosrdno teška, uvijek zabavna, a donosi i vrlo emotivnu priču. Za sve one koji se ne mogu zasititi zaraznog gameplaya, Celeste već ima nekoliko komada DLC sadržaja, a uskoro stiže i vjerojatno zadnji.

Chapter 9: Farewell bi kada 9. 9. izađe, trebao tako zaključiti priču čitave igre. To planira napraviti kroz čak 100 novih, izuzetno teških levela, popraćenih s preko 40 minuta nove glazbe. DLC će donijeti i neke nove mehanike i predmete koji bi trebali začiniti gameplay.

Studio zaslužan za igru  imena Matt Makes Games se gasi, a njegov osnivač s kolegama osniva potpuno novi. Kao razlog navodi samo ime studija jer zapravo na igrama već odavno ne radi potpuno sam. Naravno, novi studio pomoći će im kod konsolidacije sredstava i omogućiti rad na nekim novim, uzbuljivim igrama. Nadajmo se jednako kvalitetnim kao što je to bio slučaj sa Celeste.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • Filip Zorić

    06.09.2019 - 21:34

    Ništa, vrijeme je da pripremim živce.

  • Dicksuckulla

    07.09.2019 - 02:42

    Obozavan ovu igru, sad kad ovo izade i limited run games mogu pocet shippat pa ce doc i na policu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?