HCL.HR

Čini se da The Sims 5 donosi jednu veliku promjenu od starta

Zoran Žalac 10.11.2022.   •   0 komentara


Procurilo je nekoliko slika iz ranog testiranja onoga što će jednoga dana biti The Sims 5. Izgleda da igrače u startu očekuje život u (vele)gradu.

The Sims 5 najavljen je prošlog mjeseca pod radnim nazivom Project Rene i ubrzo nakon toga krenuo je u zatvoreno testiranje pre-alpha izdanja. Kako to obično biva, neki se igrači nisu držali pravila oko tajnosti pa su se na Redditu pojavile slike iz ra(d)ne verzije. U suštini ne prikazuju ništa konkretno i čini se da je testiranje igre za sada ograničeno samo na mod izgradnje, tj. dekoriranja i dizajniranja. Po svemu sudeći još uvijek se ne testira aspekt simuliranja ljudskog života.

Ipak, jedna je stvar interesantna. Već u ovoj ranoj fazi The Sims 5 nije ograničen samo na kuće već omogućuje opremanje i dekoriranje stanova unutar stambenih zgrada. Interesantno je to jer nijedna dosadašnja igra iz serijala nije dolazila s tom mogućnošću od starta, nego je život u stanu dodavan naknadno, kroz ekspanzije koje su se plaćale. Ne mora ovo testiranje značiti da tako neće biti i u slučaju The Sims 5, ali je nešto vrijedno isticanja.

Na jednoj od slika također vidimo da The Sims 5 ima mapu s 3D objektima, za razliku od prethodne igre gdje je mapa praktički bila poput fotografije. Na ovoj mapi također vidimo jasno iscrtane ulice, parkirana vozila, itd. Ostaje za vidjeti znači li ovo da će se The Sims 5 vratiti na nešto otvorenije svjetove kakve smo vidjeli u trećem dijelu, a koji su izostali prelaskom na četvorku.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?