HCL.HR

Čini se kako Yakuza Kiwami uskoro stiže na PC platformu

Hrvoje Smoljić 26.11.2018.   •   0 komentara


PC igrači koji nikad nisu imali prilike zaigrati Yakuza igre dobit će remasterirane verzije većine igara, počevši s skorim izlaskom Yakuza Kiwamija.

Yakuza serijal ranije ove godine prekinuo je vjernost PlayStationu i prvi put se pojavio na PC-u kroz Yakuzu 0. No, čini se kako to nije jedina Yakuza igra koja će se 2018. igrati na steamu. Iako je PC port prve igre u serijalu najavljen već ranije ove godine, datum izlaska nije bio poznat. No sada se, prema Steamu, čini kako je taj datum sve bliži. Naime, nedavno ažuriranje u isti je dodalo preko 40 postignuća koja daju naslutiti kako će igra izaći uskoro i bez prethodne najave.

Za one koji ne znaju, Yakuza Kiwami je osvježeni remake prve Yakuza igre. Osim grafičkih, donosi i brojna druga poboljšanja u vidu gameplaya. Kao takva, odlično je mjesto za započeti svoje iskustvo s ovim serijalom. Ako želite, a niste imali prilike zaigrati igre iz ovog serijala obradovat će vas i činjenica kako će i ostale igre iz istog dobiti svoje remasterirane verzije za Playstation 4 i PC.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?