HCL.HR

Oznaka: Yakuza igre

RecenzijaYakuza: Like a Dragon

Stjepan Fikter 21.11.2020.

Yakuza: Like a Dragon napravio je zaokret od 180 stupnjeva za Yakuza serijal pa umjesto šaketanja šamara u borbi na poteze. Je li ta promjena dobro došla?

Yakuza: Like a Dragon opisala je prednosti nove generacije konzola na najluđi i najbolji način

Zoran Žalac 20.10.2020.

Ako ste mislili da bi Yakuza: Like a Dragon mogla biti luda igra, niste vidjeli ništa dok niste pogledali zadnji trailer za tu igru.

Otkriven je datum kada Yakuza: Like a Dragon stiže na zapadno tržište

Stjepan Fikter 24.08.2020.

Nakon što su vlasnici PS4 konzole u Japanu mogli početkom ove godine zaigrati novi nastavak Yakuze koji je otišao u RPG vode, sada znamo kada će i ostatak igrača moći pokrenuti igru na aktualnim platformama.

Yakuza: Like a Dragon djeluje kao potencijalno najluđa priča 2020. godine

Zoran Žalac 22.07.2020.

Izdavačka kuća SEGA lansirala je novi trailer za igru Yakuza: Like a Dragon, uz potvrdu kako igra stiže na PlayStation 5 te će biti lokalizirana za europsko tržište.

Najavljena je Yakuza 7, sve je drugačije, ali drama je ista

Zoran Žalac 29.08.2019.

Yakuza serijal je u pravom naletu. No, njegov sedmi dio neće baš slijediti primjere prijašnjih igara nego će se okušati s nekim novitetima.

Cijeli Yakuza serijal dobit će remastere i bit će igriv na PS4 konzoli

Zoran Žalac 20.08.2019.

Nakon remastera prvih triju igara Yakuza serijala slijede nam još tri dorade preostalih triju igara, od kojih je jedna već vani.

HCL VideoZaigrao sam Judgment, igru o najopasnijem detektivu u Japanu

Igor Belan 25.06.2019.

Judgment je spin-off Yakuza serijala s detektivom u glavnoj ulozi, ali nije ovo vaš obični detektiv. Lik zapravo ima zanimljivu priču – no za sada recimo samo to da je prije bio odvjetnik. Gdje je naučio ovakve kung fu pokrete nemam pojma.

Znamo kada točno izlazi spin-off Yakuza serijala

Hrvoje Smoljić 06.03.2019.

Igra s mnogo imena – Judgment, uskoro nam donosi sve ono što obožavatelji Yakuza serijala vole, ali i čitav sloj zanimljivih detektivskih mehanika zapakiranih u dramatičnu, tipično japansku priču.

Yakuza: Kiwami stiže na PC idući mjesec

Filip Zorić 22.01.2019.

Yakuza: Kiwami već je prije nekoliko godina došao na PlayStation 3 i PlayStation 4 konzole, ali ćemo uskoro šamarati kriminalce i na PC-u.

Čini se kako Yakuza Kiwami uskoro stiže na PC platformu

Hrvoje Smoljić 26.11.2018.

PC igrači koji nikad nisu imali prilike zaigrati Yakuza igre dobit će remasterirane verzije većine igara, počevši s skorim izlaskom Yakuza Kiwamija.

Yakuza 0 i Kiwami stižu na PC, kao i nekoliko drugih konzolaških ekskluziva iz Japana

Igor Belan 12.06.2018.

Yakuza igre neki će opisati kao japanski GTA, a mi ćemo samo reći da su sve do sada bile konzolaške ekskluzive. No Sega misli da je vrijeme da ih zaigraju i PC gameri, zajedno s još par bisera iz Japana.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?