HCL.HR

Club Nintendo se zatvara ove godine

Žarko Ćurić 21.01.2015.   •   0 komentara


Nintendo je najavio da će tijekom ove godine njihov program za nagrađivanje vjernih fanova, Club Nintendo, biti ugašen.

Nintendov dugogodišnji program za nagrađivanje igrača pokrenut je još 2002. godine kao VIP 24:7, a od 2007. godine nosi ime Club Nintendo.

No izgleda da je ovom programu odzvonilo, budući da je Nintendo na službenoj stranici najavio tri faze gašenja tog servisa koji je kupce Nintendovih igara i konzola nagrađivao bodovima koje su mogli zamijeniti za određene fizičke i digitalne nagrade.

Prva faza gašenja započinje 1. travnja od kada Nintendo više neće pakirati Nintendo Club kartice unutar igara, dok od 20. travnja nećemo moći registrirati svoje digitalne naslove kupljenje preko Nintendo eShopa. Treća faza koja ujedno znači i prestanak Club Nintenda postavljena je na 30. rujna; od tog datuma gase se sve funkcije ovog programa poput registracije novih članova, prijavljivanje postojećih te zarađivanje i trošenje zvjezdica. Dakle ako imate nešto zvjezdica na svome računu, iskoristite ih do 30. rujna!

Nintendo u međuvremenu radi na alternativi koja će zamijeniti ovaj program, no o njoj znamo samo da će nuditi Flipnote Studio 3D besplatno svim korisnicima 3DS-a.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?