HCL.HR

Colin McRae Rally stigao na iOS uređaje

ToxarE 27.06.2013.   •   1 komentara


Codemaster je oživio svoj legendarni serijal rally igara, a u novom izdanju eskluzivnom za iOS uređaje donosi brdo nostalgije, blata, zemlje i glas Nicky Grista.

“Prije DiRT-a, bio je Colin McRae Rally”, podsjeća nas launch trailer za upravo objavljeni iOS naslov jednostavno nazvan Colin McRae Rally. Iako nas je izgledom podsjetio na Colin McRae Rally 2, riječ je zapravo o Codemasterosvoj reimaginaciji serijala u jednom zgodnom iOS paketu koji sadrži neke legendarne automobile i staze, kao i glas Nicky Grista, McRaeova suvozača.

U ovoj iOS igri dostupnoj sada za iPad, iPhone i iPod Touch uređaje, moći ćete se provozati po lokacijama poput Korzike, Grčke i Australije i to u automobilima poput Subaru Impreze, Mitsubishi Lancer Evolutiona VI, Lancia Stratos i Ford Focusa kakvog je vozio sam Colin McRae.

“Naporno smo radili kako bi osigurali da sustavi fizike i upravljivosti automobila omoguće da osjećate kako kotači zapinju i klize na različitim površinama poput zemlje i asfalta. Također smo obratili pažnju na poboljšavanje grafičkih modela i tekstura kako bi sve izgledalo super-oštro na današnjim ekranima, zajedno s visokokvalitetnim zvukovima motora”, izjavio je producent Peter Harrison.

Igru možete zaigrati odmah ukoliko imate 4.99$ za potrošiti te iPad 2 ili noviji Appleov tablet uređaj ili iPhone 4S/5, a raditi će i na iPod Touch uređajima pete generacije. No koji god iOS uređaj imali, bilo bi zgodno i da imate oko 260MB slobodnog prostora.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?