HCL.HR

Command & Conquer 4 datum izlaska potvrđen

Duje Kozomara 12.11.2009.   •   4 komentara


EA je danas potvrdio kako će najnoviji nastavak njihovog kultnog RTS-a, Comand & Conquer 4 Tiberian Twilight, izaći 19. ožujka sljedeće godine. C&C 4 imati će novi gameplay baziran na klasama (attack, defence, support) i napretkom igrača sa experie

EA je danas potvrdio kako će najnoviji nastavak njihovog kultnog RTS-a, Comand & Conquer 4 Tiberian Twilight, izaći 19. ožujka sljedeće godine. C&C 4 imati će novi gameplay baziran na klasama (attack, defence, support) i napretkom igrača sa experience pointsima te mnoštvom stvari koje će se moći otključati. I ovaj, jako nam se sviđa ono što smo do sada vidjeli. „Sa novim experience i class based sistemima, Command & Conquer 4 Tiberian Twilight drži se onoga što su fanovi gameplaya nabijenog akcijom zavoljeli, dok nudi i potpuno nove načine za igrati Command & Conquer“, objasnili su momci iz EA. Klikom na opširnije možete provjeriti i Director’s Cut Trailer, u kojem nam Samuel Bass objašnjava pojedinosti vezane uz igru.

Komentari (4)

  • seedorf

    12.11.2009 - 22:49

    Strategije su najbolje igre u univerzumu jos pogotovo C&C4..jedva cekam odustao sam od Starcrafta 2..

  • [proGABBEing] Ixy

    13.11.2009 - 08:49

    Tvajlajt. ;D

  • Bela

    13.11.2009 - 12:00

    Ne brini neće biti Pattisona XD

  • Deadwalker

    15.11.2009 - 19:41

    ja sam gledao malo gameplay filmiće i mogu reći da mi se opće ne sviđa što sam vidio. Previše blještavila, previše raketa i lasera i užašno loša preglednost, posebice ako uzmemo obzir da iz tank&rush metode žele napraviti nekakve dodatne taktičke mogućnosti(što sve skupa komplicira igranje, posebice za multiplayer), a tako zapravo samo kvare igru i njezin prvotni koncept. Nemam ništa protiv inovacija, al ovo sve radi više štete, nego koristi poznatom C&C gameplay-u.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?