HCL.HR

Legendarni Commander Keen se vraća, ali nećete biti sretni kad vidite gameplay

Igor Belan 10.06.2019.   •   4 komentara


Commander Keen mnogim je starijim gamerima bio među prvim igrama, a njegov povratak u moderno doba upravo je najavljen na E3 sajmu. Ali izgleda potpuno drugačije…

Klasični retro platformer za PC Commander Keen jedna je od onih igara koja je mnoge s ovih prostora uvela u gaming. Izašla je na tržište 1990. godine iz studija iD Software, istih ljudi koji su koju godinu kasnije izbacili legendarne pucačine iz prvog lica – Wolfenstein i Doom.

Danas je na Bethesdinoj E3 pressici objavljeno da se Commander Keen vraća, ali prije nego vaše stare kosti gamerske poskoče od sreće moramo vam reći da se radi o free-to-play igri za Android i iOS. Tako je, novi Commander Keen neće izaći za PC, iako se tamo proslavio.

Osim toga, Keen sada izgleda i igra se totalno drugačije. Pogledajte ova dva trailera ispod i sve će vam biti jasno.

Komentari (4)

  • SanKa

    10.06.2019 - 12:41

    katastrofa..znači skoro 30 godina stari commander keen izgleda bolje od ovog sranja. da su doslovno staru igru preradili za mob, bilo bi bolje…ah nostalgija <3

  • HyPo

    10.06.2019 - 12:45

    ŠTA SU NAPRAVILI OD IGRICE ?!??!?!?!

  • sallaD

    10.06.2019 - 14:28

    Stvarno mi je bezveze što su napravili ovo smeće nego prai CK iako je trailer izgledao obećavajuć s idejom da igramo s blizancima čija im je majka protagonistica iz dolazećeg Wolfenstein Youngblooda i kćer legendarnog BJ Blazkowicza (na 0:05).

  • Adam Jensen

    12.06.2019 - 21:54

    Da fuc

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?