HCL.HR

Conan O’Brien ima najbolju moguću reklamu za Fallout 4

Zoran Žalac 10.11.2015.   •   4 komentara


Do sada ste vjerojatno pročitali i pogledali preko nekoliko recenzija za Fallout 4, ili niste jer ga već igrate neovisno o njima. No deset minuta za recenziju Conana O’Briena jednostavno morate izdvojiti.

Bethesda nije štedjela na svojoj reklamnoj kampanji za Fallout 4 – imali su odličan igrani trailer, organizirali su party s Calvinom Harrisom povodom izlaska igre, i dovraga – napravili su službeno Fallout pivo u suradnji s Carlsbergom. Međutim, najbolju reklamu igri je dao irski komičar Conan O’Brien svojom recenzijom u tzv. „Clueless Gamer“ segmentu. No, za razliku od dosadašnjih recenzija ovoga tipa, O’Brien se potrudio napraviti i poseban uvod koji je bolji i od samog igranog trailera za Fallout 4. Pogledajte i zašto:

Što se same „recenzije“ tiče, Conan u njoj nije došao do seksa iako je pokušavao natjerati NPC-jeve da se dive njegovoj pozadini. Na kraju je uživao u VATS-u, ali mu je hakiranje bilo iznimno naporno i dosadno.

Komentari (4)

  • snooker

    10.11.2015 - 17:46

    Prejak je Conan 😀

  • X-Reaper

    10.11.2015 - 20:28

    hahaha, zakon 😀

  • Wingmaker

    11.11.2015 - 11:24

    Fantastično, jako me je nasmijalo he-he ;P

  • Sentinel

    11.11.2015 - 15:21

    Zasad prilično razočaran sa FO4, pogotovo nakon New Vegas i Skyrima…
    Mislim da ću tražit refund i čekat iduću božićnu rasprodaju i modove ne bi li malo popravili ovaj prosječni jad, za 90 eura ( sa season passom) očekivao sam ipak malo više od A) DA B) NE C) MOŽDA D) SARKAZAM…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?