HCL.HR

Contagion je još jedna Kickstarter uspješnica

Stjepan Fikter 04.10.2013.   •   2 komentara


Pripremite se još jednom na preživljavanje u svijetu gdje vladaju zombiji jer stiže Contagion, kooperativni FPS baziran na modificiranome Source pokretaču.

Zombiji će još jednom zaživjeti u virtualnom svijetu, ovaj put u naslovu zvanom Contagion koji je devet dana prije kraja skupljanja donacija prikupio traženi iznos u svojoj Kickstarter kampanji.

Iako su hodajući mrtvaci u zadnje vrijeme okupirali gaming scenu, dotični projekt pokušat će se izdvojiti od konkurencije specifičnim kooperativnim igranjem u kojemu može sudjelovati do osam ljudi, a tu je i offline mogućnost igranja u slučaju da iz nekog razloga nemate pristup internetu.

U kooperativnom preživljavanju igra će poticati na timsko igranje jer municija ne raste na drveću, a ako vas dohvati hodajući mrtvac, postat ćete jedan od njih. Za kraj treba spomenuti da se Contagion vrti na modificiranome Source pokretaču što u prijevodu otprilike znači da će i ponešto starija računala moći pokrenuti ovaj naslov koji će biti dostupan 25. listopada putem Steama.

Kao što smo već spomenuli, Kickstarter kampanja za igru traje još devet dana pa ako vam sve ovo zvuči interesantno, još stignete donirati i dobiti pristup punoj, odnosno Steam Early Access verziji za svega 15$.

Komentari (2)

  • Brko28

    04.10.2013 - 16:41

    ovo izgleda loše kao i left 4 dead (svi nastavci) a grafika po videu očajna.

  • Mislav22

    04.10.2013 - 18:49

    Bolje nego buggani DayZ. ps gledaj filmove ako ti je do grafike.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?