HCL.HR

Crash Bandicoot i Spyro sada su jedno… čudno stvorenje

Zoran Žalac 26.06.2021.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Mobilna igra Crash Bandicoot: On the Run! od sada nudi neobičan kostim za svog glavnog lika koji se pretvara u zmaja Spyra.

Platformerski junaci Crash Bandicoot i Spyro (the Dragon) zadnjih su godina bili prisutni u istom svjetu. Njihov se zadnji crossover dogodio u Crash Team Racingu gdje se zmaj Spyro naknadno dovezao u jednoj od sezona. Međutim, sada se dogodio crossover koji će možda uznemiriti fanove ovih kultnih likova.

Crash i Spyro doslovno su se spojili u jedno, kao što možete vidjeti na gornjoj slici.

Ova pomalo čudna kombinacija dogodila se u mobilnoj igri Crash Bandicoot: On the Run! gdje je sada dostupan kostim Spyre za Crasha kao jedna od nagrada u trećoj sezoni igre, Battle of the Dragons. Radi se tu o opcionalnom kostimu koji nije dio nekakvog kanona, ali mi je njegovo postojanje u isto vrijeme interesantno i bizarno.

Osobno sam veći fan Spyra nego Crasha, za razliku od Activisiona koji je prednost dao Bandicootu i lansirao mu novu igru nakon jako dugo vremena. Spyra su godinama redizajnirali kroz serijal Skylanders i po zadnjim nagađanjima od njegove nove igre neće biti ništa. U tom kontekstu krivo mi je vidjeti da je Spyro sveden na kostim za Crasha – stvarno to jadničak nije zaslužio!

Komentari (1)

  • Vjetrenjaca123

    26.06.2021 - 18:01

    Igrao igru. Prejednostavna je, samim time i dosadna. Ne preporučujem nikom.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?