HCL.HR

Oznaka: Životinje u igrama

Simsi na brizi imaju novog malenog ljubimca, koji je realno trebao biti uključen u Cats & Dogs ekspanziju

Petra Rukav 13.03.2018.

The Sims 4 danas je dobio novo proširenje koje uključuje novog malog kućnog ljubimca, smiješne odjevne predmete te namještaj dizajniran posebno za pse i mačke.

Tvorci Goat Simulatora žele napraviti dobru igru, zvat će ju Satisfactory

Zoran Žalac 13.03.2018.

Razvojni tim Coffee Stain Studios svojim novim projektom želi sa sebe maknuti stereotip da rade samo blesave igre poput Goat Simulatora.

RecenzijaFe

Petra Rukav 07.03.2018.

Ljepota magičnog svijeta Fe avanture proizlazi iz njene poetičnosti. Radnja se možda vrti oko arhetipskog sukoba između dobra i zla, no svoje kratko putovanje možete interpretirati na više različitih načina.

Maleni Bambi zalutao je u Way to the Woods videoigru

Petra Rukav 05.03.2018.

Jedva punoljetan Australac, koji je kasne 2015. objavio nekolicinu slika iz vlastite videoigre naziva Way to the Woods, napokon je pokazao najavni trailer za sanjarsku avanturu s jelenima.

Crisis on the Planet of the Apes igra donosi potpuno novu razinu majmuniranja u VR-u

Petra Rukav 27.02.2018.

Crisis on the Planet of the Apes je potpuno nova avantura iz prvog lica pripremljena ekskluzivno za VR kako bi nam dočarala svijet smješten između Postanka i Revolucije Planeta majmuna.

Predivan RPG o mišu trubaduru napokon je dobio konkretan datum izlaska

Petra Rukav 27.02.2018.

Nakon gotovo pet godina rada Ghost of a Tale, akcijska avantura s elementima stealtha i mišem u glavnoj ulozi, napokon će biti dostupna za PC.

Biomutant je pokazao svoje vješte borilačke poteze

Zoran Žalac 19.02.2018.

Nadolazeća akcijska avantura Biomutant u novom je traileru mutirala do nekih novih, šarenih i zanimljivih gameplay mehanika.

The Last of Us: Part II možda ima psa kao suborca

Zoran Žalac 17.02.2018.

Direktor The Last of Us: Part II dao je naznaku da će čovjekov najvjerniji prijatelj imati određenu ulogu u toj igri.

RecenzijaSubnautica

Stjepan Fikter 07.02.2018.

Od ugodnih plićaka do zastrašujućih dubina, Subnautica odlično balansira između opuštajućeg i napetog gameplaya u predivno dizajniranom podmorju.

RETRO DOZA #255: Seaman – najbizarniji naslov ikad?

Gregor Stojev 21.01.2018.

HCL-ov retro kutak ovoga puta izlazi u susret jednom od najbizarnijih naslova ikad – Seaman za Segu Dreamcast u kojem ribi radite društvo.

Videoigra o napuštenom psiću dolazi s crnom rupom depresije

Petra Rukav 05.01.2018.

Till The Dawn, Waiting oslikat će nam suosjećajnu priču o borbi i usamljenosti napuštenog ljubimca, koji unatoč svemu ostaje lojalan. Ako se prije ne ugušimo u suzama.

Otkriveni su novi Jurrasic World Evolution dinosauri

Petra Rukav 24.12.2017.

Jurassic World Evolution pokazao je kakvim ćemo se zvijerima diviti ovoga ljeta u tematskom parku s dinosaurima. Između ostalih društvo će nam praviti Edmontosaurus s pačjim kljunom, Ceratosaurus iliti rogati gušter te brojni hibridi golemih ne tako izumrlih gmazova.

Šareni platformer Yooka-Laylee dostupan je za Nintendo Switch

Petra Rukav 15.12.2017.

Switch konzola proširila je svoju kolekciju videoigara sa šarenim i veselim Yooka-Laylee platformerom s mnogo dodatnih poboljšanja i promjena.

ARK dobio čudna nova bića u Aberration ekspanziji

Zoran Žalac 13.12.2017.

Nova ekspanzija za Ark: Survival Evolved fokusirana je na spilje i nenormalne životinjske oblike koji, realno, više nemaju veze s dinosaurima.

Yooka-Laylee skakat će na Switchu idućeg mjeseca

Zoran Žalac 29.11.2017.

Veterani tima Rare napokon će lansirati igru za fanove Nintendovih konzola, nakon više od desetljeća pauze. Platformer Yooka-Laylee na Switch stiže 14. idućeg mjeseca.