HCL.HR

Cryptark, nova igra tvoraca Apotheona dostupna na Early Accessu

Stjepan Fikter 07.10.2015.   •   3 komentara


Nakon što smo posjetili njihovu viziju drevne Grčke, developeri Apotheona vode nas u svemirske brodove gdje ćemo se napucavati s protivnicima u roguelike okruženju.

Od danas, na Steam Early Accessu dostupan je Cryptark, naslov za kojeg su zaslužni isti oni momci i cure koji su nam ranije ove godine dostavili Apotheon. Za razliku od prijašnjeg naslova koji se tematski vezao uz grčku mitologiju, nova igra smješta nas u svemir s ciljem ukrcavanja u smrtonosne alienske brodove samo da bismo zaradili koji novčić za naše poduzetničke pothvate.

Kako je riječ o 2D roguelike napucavanju, vanzemaljski brodovi bit će proceduralno generirani te će se misije moći završiti na različite načine. Iako se radi o ranoj verziji, developeri napominju kako je jezgra igre već završena uz dostupnu singleplayer kampanju, samo trenutačno nedostaje više sadržaja u obliku dodatnog oružja, protivnika, brodova te izazova.

Kada bismo trebali zaigrati finalnu verziju još nam nije poznato, ali trebali bismo je ugledati u idućih šest do dvanaest mjeseci koliko je procijenjeno da će se igra nalazi u Early Accessu.

Komentari (3)

  • VladoShady 980

    07.10.2015 - 08:50

    Ja pomislih po naslovu na momenat nesto od cryteka 🙂

  • darijoman

    07.10.2015 - 12:45

    Super. Malo da se podsjetimo gaminga 90-ih

  • X-Reaper

    08.10.2015 - 21:15

    brutalno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?