HCL.HR

Crysis Warhead stiže u rujnu

Duje Kozomara 13.08.2008.   •   3 komentara


Warhead stiže 12. Rujna u Europu.

EA i Crytek danas su službeno objavili datum izlaska nastavka popularnog FPS-a, Crysis Warheada. Igra stiže čak malo ranije nego što smo očekivali – 12. Rujna. Kao što već znamo, Warhead prati priču Britanskog super-vojnika Psychoa, te njegovu priču, paralelnu s događajima iz prvog Crysisa. Ako ćemo vjerovati Cryteku, igra je ovaj put dosta bolje optimizirana, pa očekujemo da je naši strojevi ipak vrte malo bolje nego original. Kako kažu iz Cryteka, igru su napravili tako da fanovi uživaju u više open-enden gameplaya, predivne grafike i ogromnih bitaka; dok će gameri kojima je Crysis franžisa nova također moći uživati u jedinstvenoj priči, optimiziranosti, te multiplayer Crysis Warsu. Još manje od mjesec dana.

Komentari (3)

  • don luxuz

    14.08.2008 - 06:47

    Nekako mi to sve smrdi, nema ni dva mjeseca kako su izašli prvi traileri, a već izlazi..???..nadam se da neće bit puna “kukaca” i svakojakih nedostataka, koji će otjerati podosta gamera.
    Vaš don.

  • frost135

    14.08.2008 - 16:03

    Done više nego mudro!!! zboriš. (don zna najbolje)…Biće kukaca i raznih štetočina sigurno.

  • Ementaler

    14.08.2008 - 20:25

    Moguće, ali opet, riječ je tek o svojevrsnoj ekspanziji nadogradnji na orginalnu igru sa drugom pričom i par noviteta… bugova će po mom mišljenju biti eventualno u tim novim stvarima koje će igra dovesti i u onim dijelovima igre koji su bili bugoviti i u “prvom” dijelu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?