HCL.HR

Čudni simulatori sad koriste PowerPoint prezentacije za trailere

Zoran Žalac 05.12.2022.   •   0 komentara


Nova igra iz miljea tvrtke PlayWay promovira se prilično jeftinom taktikom: u obliku slideshow prezentacije. Evo kako izgledaju slike Bar Simulatora, poznatog i pod imenom Road Bar Simulator.

Ponedjeljak je ujutro – vijesti nigdje na vidiku. Odem na YouTube da vidim što rade kolege iz PlayWaya, kad ono imam što i vidjeti – novi trailer za Road Bar Simulator. No, što je uopće trailer, pita se PlayWay? Ako je svaki video samo niz sličica, zašto njihov ne bi bio slideshow statičnih slika iz same igre?

Jeftinije je tako, a ionako su ljudi shvatili da njihovi promotivni traileri na kraju nemaju veze s konačnom igrom – bitno je samo da prodaju ideju.

No dobro, što nam ova PowerPoint prezentacija otkriva o Bar Simulatoru? Kao prvo, činjenicu da se ekipa još nije dogovorila zove li se igra Road Bar Simulator ili samo Bar Simulator.

Kao drugo, radnja će se odvijati u Arizoni gdje ćemo pripravljati i servirati brzu hranu svojim mušterijama. I to ćemo raditi dan i noć – jer igra ima dinamičnu izmjenu doba dana, a vaš restoran je otvoren 24 sata na dan. Mora biti tako, jer je konkurencija opaka i treba se za kupce izboriti na razne načine, što traži ulaganja u promociju i stvaranje mreže sličnih objekata diljem Amerike.

Kao i sve PlayWay igre, ova na PC platformu stiže “uskoro“, a to je vrlo apstraktan i relativan pojam za naše prijatelje iz Poljske.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?