HCL.HR

Čudovišta iz noćnih mora progonit će nas u novoj igri In Nightmare

Josip Klanfar 06.02.2021.   •   1 komentara


Akcijska horor igra In Nightmare najavljena je za Playstation 4, a obećava nam zanimljiv svijet noćnih mora, pun hira i straha.

Kineska tvrtka Magic Fish Studio sklopila je partnerstvo sa izdavačem Maximum Games, a rezultat toga je izlazak akcijske horor igre In Nightmare. Igra će biti ekskluzivna za Playstation 4, što nije ni čudno jer je dio programa – China Hero Project, namijenjenog start-up tvrtkama kako bi im pomogao u izbacivanju igre za PlayStation platformu, kako na kineskom, tako i na globalnom tržištu.

Priča prati dječaka koji pada u dubok san te se on budi u noćnoj mori iz koje mora pobjeći. Zbog traume uzrokovane obiteljskim problemima, dječak pretvara svoje strahove u čudovišta koja ga žele zatočiti u noćnoj mori . Kako bismo im pobjegli, morat ćemo rješavati zagonetke, provlačiti se pokraj čudovišta, bježati od njih, a sve to će pratiti strašna i napeta atmosfera.

Hoćemo li se uspjeti probuditi iz noćne more i naučiti prihvatiti svoje strahove ili ćemo zauvijek ostati zatočeni u svijetu punom traume – saznat ćemo 2021. godine ukoliko ne bude neke odgode.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?