HCL.HR

K/DA limitirana edicija licenciranih Logitech proizvoda igre League of Legends dostupna i u Hrvatskoj

sponzorirani članak 04.06.2021.


Inspirirani globalnom virtualnom glazbenom skupinom K/DA, Logitech je tržištu predstavio gaming opremu impresivnih tehničkih karakteristika u jedinstvenom dizajnu.

Svi ljubitelji League of Legendsa sada će moći svoj gaming kutak oplemeniti omiljenim i poznatim modelima periferije, ali u prepoznatljivom i vizualno atraktivnom obilježju grupe K/DA.

Kolekcija K/DA ukupno uključuje šest komada opreme, uključujući:

Najavljen u listopadu 2020. godine, limitirani portfelj K/DA proizvoda dio je ekskluzivnog, višegodišnjeg partnerstva s tvrtkom Riot Games, tvorcem globalno popularnog League of Legendsa.

Od navedenih proizvoda, hrvatskoj publici će u Links trgovinama biti na raspolaganju miševi G305 i G502, in-ear slušalice G33 te mehanička tipkovnica G PRO.

Bežični miš G305 ispod tek 99 grama lagane konstrukcije krije vrhunsku tehnologiju. Opremljen je najnovijom generacijom HERO senzora te isporučuje 12000 DPI-a, dok bežična tehnologija povezivanja LIGHTSPEED pruža superbrzi odaziv od 1 ms.

Kako biste bezbrižno igrali duge partije brine jedna AA baterija koja omogućuje do 250 sati igranja. A ako se zaigrate, ne brinite – indikatorska lampica upozorit će vas da je baterija pri kraju, odnosno da vam je preostalo još 15 posto kapaciteta. Miš dolazi s nano prijemnikom, što ga čini idealnim partnerom na putovanjima ili za upotrebu s prijenosnim računalima.

Drugi miš iz K/DA kolekcije, G502,  već je dobro poznat model miša koji pod ovim nazivom već duže vrijeme osvaja srca iskonskih ljubitelja gaminga. No svakako treba naglasiti kako je aktualni model miša znatno tehnički unaprijeđen te dolazi sa superiornim optičkim senzorom HERO koji omogućuje maksimalnu točnost praćenja s prilagodljivim RGB osvjetljenjem, rasponom od 200-16000 DPI-a te ima mogućnost prilagodbe težine miša.

Logitech je nedavno predstavio prve in-ear gaming slušalice G333. Dolaze u tri boje, krasi ih vrhunska izrada, kvalitetan zvuk i atraktivan dizajn. Ono što zasigurno prvo upada u oči kod ovih slušalica jest malo pakiranje. Navikli smo već na glomazna pakiranja slušalica koje samim time zauzimaju i puno mjesta, no Logitech G333 in-ear slušalice zaista su kompaktnog dizajna – kako ambalaže, tako i samih slušalica.

Malim dimenzijama zapravo utjelovljuju ideju o slušalicama koje će pružiti vrhunsko iskustvo igranja na najvišoj razini, ali i omogućiti da one uvijek idu s vama. Ne zauzimaju puno prostora, lako se spremaju, a dodatna pogodnost je činjenica da se putem 3,5 mm konektora lako mogu spojiti na mobilni telefon ili tablet.

Jedina tipkovnica iz K / DA kolekcije je G PRO. Riječ je o elegantnoj i kompaktnoj tipkovnici bez numeričkog dijela. Opremljena je preciznim i responzivnim GX Blue mehaničkim prekidačima koje odlikuje izuzetno dugi vijek trajanja.

Tipkovnica također ima atraktivno LightSync RGB osvjetljenje koje se može prilagoditi softverom G HUB.

Sve ove proizvode možete sada naručiti u Linksu.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?