HCL.HR

DANAS: Gledajte uživo mjesečno finale LoL by Acer kupa i osvojite nagrade

Filip Marić 03.04.2016.   •   0 komentara   •   Esport


Večeras oko 18 i 45 prebacite na naš ESL Twitch kanal i osvojite gamerske nagrade dok gledate kako se osam najboljih LoL timova iz hrvatske i srbije bore za vrijedne Acer Predator gaming miševe.

ACER-FINALE

Nakon četiri tjedne LoL by Acer kvalifikacije u prošlom mjesecu, dobili smo osam najboljih ekipa iz regije koje će se upravo danas natjecati za vrijedne Acer Predator gaming miševe, Riot Pointse i ESL Premium nagrade u mjesečnom finalu LoL by Acer kupova trećeg mjeseca.

Ovog puta u mjesečno finale uspjele su se kvalificirati četiri ekipe iz Hrvatske te četiri ekipe iz Srbije. Svi timovi su više manje poznati (njihov ranking pogledajte ovdje) i dugo se natječu na našim turnirima, dok se jedna ekipa ističe malo više od ostalih.

Tim Sponsors Pls se do ovog mjeseca nije igrao s nama još od davnog trećeg Adria Open turnira, koji se održao prije gotovo godinu dana. U međuvremenu, neki od trenutnih članova isto tima su osvojili IeSF 2015 Svjetsko Prvenstvo u Koreji i sada su u pohodu na naše hardware nagrade i titulu najboljeg tima u regiji – barem što se tiče trećeg mjeseca.

Ukoliko želite vidjeti sve ove timove u akciji pridružite nam danas od 18 i 45 sati na našem službenom ESL Twitch.tv kanalu.

GLEDAJ STREAM, OSVOJI NAGRADE

Za sve koji nam se pridruže u prijenosu uživo ovog mjesečnog finala na Twitchu, organizirati ćemo nekoliko giveawaya – dijelit ćemo Mystery Giftove i ESL Premium račune pa će vam se svakako isplatiti da provedete nedjelju večer s nama na Twitchu.

Kao i uvijek kad su u pitanju naši LoL turniri, mečeve će komentirati i vas zabavljati Miloš “Sa1na” Sainović, već vam dobro poznati bivši profesionalni igrač LoL-a.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?