HCL.HR

Danas pratite uživo naše LoL i WoT turnire

Igor Belan 14.11.2015.   •   2 komentara


Veliki World of Tanks Big guns kup na ESL-u kreće u 17 sati uz prijenos uživo s novim komentatorom, a prije toga prenosimo League of Legends Adria Open u 14 sati na kanalu Sa1ne.

I za ovu subotu pripremili smo dan pun regionalnih esports natjecanja koja možete pratiti uživo na Twitchu.

Novi League of Legends Adria Open kup opet će sukobiti LoL ekipe iz cijele regije u borbi za 250 eura u Riot Pointsima i priliku da ponovno zaigraju za isti iznos u finalu 11. mjeseca.

To League of Legends natjecanje moći ćete popratiti uživo od 14 sati na osobnom Twitch kanalu našeg sada već redovitog komentatora – Sa1ne. On je inače krenuo igrati LoL još od prve sezone, igrao je u profesionalnim timovima i sudjelovao na mnogo turnira, a sada se posvetio streamingu s edukativnim komentarima. Jednom tjedno gostuje na našem Twitch kanalu komentirajući ovakve LoL Adria Open kupove, ali ovaj tjedan prenosit će vam naš novi kup na svom osobnom kanalu.

Danas u 17 sati počinje naš novi WoT 7na7 Big Guns kup koji će i ovoga tjedna imati prijenos uživo, ali ovaj put uz novog komentatora.

Prijenos turnira možete pratiti od 17 sati na našem twitch.tv/esl_adria kanalu, a taj veliki sukob virtuanih tenkista iz cijele regije zanimljivijim će vam učiniti novi komentator ‘Brutal Lucko’, u stvarnom životu poznat i kao Željko.

Iako je danas gost-komentator na našem Twitch kanalu, Brutal inače redovito streama WoT na vlastitom kanalu pa ako volite WoT svakako mu udarite Follow.

Komentari (2)

  • Mind_killer

    14.11.2015 - 11:32

    Kad kliknem na twitch.tv/esl_adria otvori mi se vasa pocetna stranica.

    • Ementaler

      @Mind_killer, 14.11.2015 - 11:48

      Hvala na javljanju, bila je mala greška u linku – sada je ispravljena.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?