HCL.HR

Dark Souls 2 izlazi u ožujku 2014.

nebel 03.06.2013.   •   1 komentara


Namco Bandai krenuo je s prilično ozbiljnom reklamnom kampanjom za svoj Dark Souls 2, otkrivši usput kako isti možemo očekivati u ožujku iduće godine.

Izdavačka kuća Namco Bandai nedavno je poručila kako će njihov nadolazeći Dark Souls 2 imati značajnu marketinšku kampanju na razini visokobudžetnog AAA naslova. Nije trebalo dugo čekati da vidimo potvrdu toga jer je igra dobila jednu od najvećih reklama pred E3 sajam. Naime, ogromna reklama izvješena je na Convention Centru u Los Angelesu, gdje će se za tjedan dana održati E3.

Reklama sama po sebi nije nam toliko interesantna, no na njoj smo dobili i jednu važnu informaciju. Okvirni datum izlaska za Dark Souls 2 postavljen je na ožujak 2014. godine. U Namco Bandaiju još nemaju egzaktan dan kada ćemo moći zaigrati DS2, no i ovo je informacija koja će svakako obradovati fanove serijala. Ovaj se datum izlaska za sada odnosi na potvrđene verzije za PC, X360 i PS3, dok o potencijalnim verzijama za Xbox One i PS4 još nema nikakvih naznaka.

Inače, bit će zanimljivo vidjeti kako će konkurencija gledati na ovaj datum izlaska. Ožujak je mjesec kada Electronic Arts tradicionalno izbacuje dosta igara, a prema nekim predviđanjima iduće godine u to vrijeme mogli bismo vidjeti i Dragon Age 3: Inquisition.

Komentari (1)

  • dArkmAtter

    04.06.2013 - 10:10

    nadam se da nece biti jos jedan los port, a i da ce smanjiti tezinu, jos uvijek imam nocne more od demona iz prvog dijela

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?