HCL.HR

Dark Souls 3 gotovo pa potvrđen

Zoran Žalac 07.06.2015.   •   6 komentara


Ranije glasine kako će Dark Souls 3 biti najavljen na E3 sajmu proširene su šačicom navodnih detalja o tom potencijalnom nastavku.

E3 sajam ne bi bio E3 sajam da prije njegovog održavanja ne čujemo čitav niz nagađanja i predviđanja. Međutim, ove godine jedno se među njima posebno ističe. Kao što smo ranije izvijestili, internetom kruži glasina kako će Dark Souls 3 biti najavljen, a YouTube kanal The Know ima navodne detalje, pa čak i materijale o samoj igri.

The Know navodi kako se DS3 sprema za iduću godinu za PlayStation 4 te Xbox One, dok se o PC verziji još razmišlja. Spominje se 10 igrivih klasa, 45 novih neprijatelja i 15 novih bossova uz neke već poznate. Navodno nas očekuje 12 igrivih područja i 60 minuta cutscena. Među navodnim novitetima spominje se ceremonija žrtvovanja. Igrači tako mogu žrtvovati „nešto“ kako bi ušli drugima u igru, ili pak napravili bonfire, tj. mjesto za snimanje pozicije.

Sve ovo zvuči pomalo sumnjivo, ako ćemo iskreno, jer dolazi od ekipe koja je nedavno uvjeravala javnost kako će Microsoft otkupiti otkazani Silent Hills (koji je „80% dovršen“) – što se pokazalo da nije istina. Međutim, s druge strane – ni From Software ni Bandai Namco nisu demantirali ove glasine. U bilo kojem slučaju, istinu ćemo doznati uskoro.

Komentari (6)

  • Kveki

    07.06.2015 - 16:11

    To je Funhaus ekipa, glasina koju su pisali o Silent Hillsu je od njihovog anonimnog izvora koji se pokazao tocnim u nekoliko navrata, prvenstveno kada su unaprjed izvjestavali Xbox verziju bez Kinekta i da ce cijena Xboxa pasti na 350$ prosle godine. Takoder najavili su to kao glasinu i cinjenica da ju je Phill Spencer opovrgnuo zapravo ide u korist tome, jer su i ranije izbacivali glasine koje nikada nisu podigle ovakvu prasinu. Ne zelim vrijedati autora clanka, ali dosta im se rusi kredibilitet u clancima zadnjih dana, a kada su objavili video nekoliko puta su napomenuli da je glasina od anonimnog izvora. Dok ovaj info za Dark Souls 3 ne deklariraju kao glasinu nego legit leak.

  • Freddy

    07.06.2015 - 18:03

    U Anor Londo nas odnesu dva Batwing demona, ne divovska vrana, malo je ekipa pobrkala lončiće, ne čini mi se da im je baš stalo do Souls igara ili da znaju išta o njima, ali vijesti su uzbudljive. Očit je utjecaj i Bloodbornea i Demon's Soulsa što je oboje dobro. Jedva čekam izlazak, da bar dođe iduće ljeto.

  • Adam Jensen

    07.06.2015 - 18:29

    Nadam se da je ovo istina, baš sada igram dvojku i ne može bit bolja

  • HighCroGaming

    07.06.2015 - 19:33

    FunHaus je uvijek u pravu i Microsoft ce kupiti Silent Hills

    • R4iden

      @HighCroGaming, 07.06.2015 - 23:54

      Rumor je rekao da je igra na 80% i da ce ga microsoft platit milijarde. 1. U nekoliko navrata je receno da je igra u predprodukciji. 2. Milijarde za Silent Hill? Horror igre se ne prodaju bas najbolje. Za minecraft su mozda dali, ali minecraft nije samo igra, to su filmovi, legici ovo ono.

    • Kveki

      @HighCroGaming, 08.06.2015 - 07:14

      Kao sto su naveli u objasnjenju rumora, Silent Hill nije samo game fransiza, vec ima i filmove koji su zaradili na box office-u. Dakle multimedija fransiza vrijedi znatno vise od samo game fransize. Takoder horor zanr je najpopularniji u velikih youtube zvijezda poput Pewdiepiea, sto im je besplatan marketning. Pogledaj uspjeh Five nights at Freddys. Meni se cini logicno da bi Microsoft htio horor fransizu u doba kada su na vrhu popularnosti putem Twitcha i Youtubea.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?