HCL.HR

Dark Souls 3 ima datum izlaska, pripremite se na nove noćne more

Zoran Žalac 05.12.2015.   •   3 komentara


Mračne duše razvojnog tima From Software svoju će sljedeću poslasticu servirati u prvoj polovici iduće godine, najprije za japansko tržište, a zatim i za sve ostale mazohiste.

Naši nemirni snovi upravo su postali još nemirniji – znali smo već da Dark Souls 3 dolazi 2016. godine, no sada znamo i konkretni datum. To je 24. 03. – ali u Japanu heheh! Jedite lignje, multikulturalni Europljani! Srećom, misli Bandai Namco i na naš stari kontinent pa ćemo mi igru dobiti 12. 04., iste godine. Taman dok se opskrbimo nekakvim tabletama za smirenje. Ima tko kakvu preporuku, inače?

Igra će imati četiri različita izdanja – ono obično koje uključuje samo igru, i pakiranje; Day One ediciju (preorder) za 60 baksa koja uključuje vodić, soundtrack i ekskluzivno pakiranje. Zatim su tu još i edicija za kolekcionare, za 130 dolara, sa slikovnicom, mapom igre, i 10-inčnim kipićem Red Knighta. Posebno izdanje ima Amazon koji uz igru pakira 40 centimetarsku Lord of Cinder statuu, knjigu s konceptualnim crtežima iz čitave Dark Souls trilogije, soundtrack i svašta-nešta. Sve edicije se odnose samo na Xbox One te PlayStation 4 verzije, jer PC igrači ionako kupuju digitalno. Ako nije digitalno onda nije ni stvarno.

U bilo kojem slučaju, uz ovu najavu došla su i dva videa, jedan jezivi trailer koji će nas proganjati još neko vrijeme, te montaža gameplaya koja će nas proganjati vjerojatno još i duže od trailera. Barem tamo negdje do travnja kada slijedi opetovano prigovaranje na urotu svemira, nacionalističke desnice i kletvu neresponzivnih napada koji su krivi jer niste uspjeli pobijediti troglavog ježa na steroidima. Nisam siguran postoji li troglavi jež na steroidima u Dark Soulsu 3, ali nakon svega što su fanovi prošli kroz prijašnje dvije igre – ništa tu ne bi trebalo biti čudno.

Komentari (3)

  • LuxUltime

    05.12.2015 - 21:05

    Ziher ne bi igrao mazohističku igru. Igre su za opuštanje, ne za trganje tipkovnice i gamepada.

  • rafter950

    07.12.2015 - 09:39

    Ma super!!! Bas nam fali jos jedna wicerovskoblodborneova glupestetina…

    • apenac

      @rafter950, 07.12.2015 - 10:00

      LOL!! Ne mogu vjerovati kakve se sve gluposti mogu ovdje pročitati…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?