HCL.HR

Datiran PlayStation All-Star Battle Royale

Zoran Žalac 07.07.2012.   •   4 komentara


Sony je otkrio konkretan datum izlaska za svoj PlayStation All-Star Battle Royale, a uz to i dva nova lika koja će se pridružiti postavi boraca u igri.

Sonyeva mash-up tabačina pod imenom PlayStation All-Star Battle Royale u prodaju stiže 23. listopada ove godine. Datum vrijedi za obje verzije igre, odnosno za PS3 i PS Vitu. Prednarudžbu igre moguće je obaviti već sada, čime se ostvaruje ekskluzivni bonus u obliku alternativnih kostima za sve likove u igri.

Što se samih likova tiče, danas su otkrivena još dva borca. Prvi je zapravo prirodni borac iz Tekken serijala. Riječ je o poznatom nam Heihachiju Mishimi. Drugi lik uopće nije ni virtualni poznanik nego Sonyeva maskota u Japanu – tzv. Toro Inoue iliti Sony Cat. Kako se ovaj dvojac snalazi u igri, možete vidjeti u sljedećim trailerima.

Komentari (4)

  • mariocro

    07.07.2012 - 11:53

    sorry ali ovo mi izlgeda pre lose….

  • tajger

    @Black_Pirate, 07.07.2012 - 12:49

    kome se ispričavaš? 😀

    znalo se da je to kopija nintendovog supersmash brosa, ali sad kad gledam trailer…boze mili….mogli su komotno nazvati igru super smash bros – sony version.

  • ThOr VeLikI

    @Black_Pirate, 07.07.2012 - 22:06

    vec mi se povraca od PlayStationa, koliko imaju volje kopirati nintendo…
    sony smece bio i ostace!!!

  • mariocro

    @Black_Pirate, 09.07.2012 - 00:59

    ma u njihovo ime se ispricavam XD kuzim kad su kopiral wmote sa ps move ali covjece ovo je stvarno jadno, mislim cak gre ic kopirat -.- samo cekam da izbace neku kopju super maria!-.- ono exlusive for our sony playstation 3 new game "ultra dario" -.-

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?