HCL.HR

Besplatno si nabavite igru preživljavanja Dead In Bermuda

Zoran Žalac 16.03.2018.   •   6 komentara


Electronic Arts ponovno časti. Sada nam besplatno dijele igru koja miješa različite žanrove, a tematski se bavi preživljavanjem nakon pada zrakoplova.

Ako pratite američki reality program onda znate da je jedan od najdugovječnijih serijala u njemu Survivor. Ako to još niste znali  – sada znate, nema na čemu. Survivor je star već 18 godina i svojevremeno je imao svoju videoigru koja je bila užasno loša. No, u ovom desetljeću igre preživljavanja postale su itekako popularne pa smo dobili nekoliko naslova koji se tematski mogu povezati sa Survivorom.

Jedan od takvih je Dead in Bermuda, PC naslov u kojemu upravljamo grupom preživjelih nakon što njihov zrakoplov doživi nesreću te oni završe na misterioznom otoku. Igra je izvedena u 2D obliku, simpatične je grafike i ono zbog čega ju danas uopće spominjemo – dijeli se besplatno.

Naime, Dead in Bermuda je sljedeći naslov kojega Electronic Arts dijeli na svom Originu u sklopu On the House promocije. Mali problem je samo u tome što ga dijeli korisnicima iz SAD-a, dok ostatku svijeta nudi Medal of Honor: Pacific Assault kojega su dijelili već 5-6 puta. No, taj se problem može zaobići tako da prevarite Origin nekim VPN programčićem (khm, Hola, khm) i na ovoj stranici označite da ju posjećujete iz Amerike, te se sa svojim Origin računom prijavite i dodate si igru u svoju kolekciju, gdje vam ostaje za stalno.

Ali ako vas netko pita, niste ovaj trik čuli od nas!

Komentari (6)

  • Ovcaodnovca

    16.03.2018 - 11:49

    ja sam dobio bermudu….. nalazim se u njemackoj

  • CVUKY

    16.03.2018 - 13:41

    Kod mene ista situacija (Njemacka)

  • Ki-ya Karate Monster

    16.03.2018 - 14:05

    Ne radi.

  • krolesi

    16.03.2018 - 14:09

    Hvala na informaciji

  • ivanakamarkus

    16.03.2018 - 16:50

    hvala

  • sandu

    18.03.2018 - 17:58

    Jel se meni cini ili originu nikad nije available sign in

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?