HCL.HR

Deathground je horor s dinosaurima koji izgleda kao nasljednik Dino Crisisa

Zoran Žalac 17.07.2020.   •   6 komentara


Na Kickstarteru je u tijeku crowdfunding kampanja za horor preživljavanja zvan Deathground koji dijeli dosta ideja sa serijalima Jurassic Park i Dino Crisis.

Postoje neke naznake da bi japanska tvrtka Capcom jednoga dana mogla vratiti nekad popularni serijal Dino Crisis. No, dok se ta avantura tamanjenja izumrlih dinosaura ne vrati, isplati se baciti pogled na Deathground, novi horor preživljavanja koji se trenutno nalazi usred uspješne crowdfunding kampanje.

Deathground je igra u kojoj igrač treba preživjeti na mapi s dinosaurima, ali ne baš kao u Arku. Naime, ovdje preživljavanje uključuje skrivanje po mračnim okruženjima i bježanje od fizički moćnijih dinosaura. Ako ste igrali Alien: Isolation, onda vam je ovo Dinosaur: Isolation.

Doduše, za razliku od spomenutog Aliena, Deathground će se moći igrati na dva načina – solo ili u grupi do troje igrača. Postojat će tri klase likova s kojima možete igrati: inženjer, skaut i lovac, a njima će se vještine razlikovati po brzini sprintanja, glasnoći šuljanja, razini izdržljivosti, dometu bacanja, snazi i nosivosti. Svaka će klasa također imati jednu unikatnu vještinu.

U kooperativnom načinu igranja timski će rad biti ključan za preživljavanje, dok će se u solo modu igrač samostalno morati služiti različitim taktikama da izbjegne dinosaure. Vrijedi napomenuti da ovo neće biti igra s pričom, već nešto bliže Dead by Daylightu. Svaka mapa imat će loot i dinamično postavljene dinosaure, a igraču je cilj da pronađe izlaz prije nego ostane bez resursa tako što postane večera T-Rexu ili Velociraptoru.

Deathground na Kickstarteru ima kampanju sljedeća tri tjedna. Potraživani iznos za razvoj igre je 100 tisuća dolara, od čega je do sada prikupljeno 72 tisuće dolara.

Komentari (6)

  • mili1985

    17.07.2020 - 15:17

    Odbilo me kad vidim da nema priče i da je tipa DBD. I dalje čekam Dino Krizu ili barem nešto slično tome. Kakva je to igretina bila!

    • KPsrna

      @mili1985, 17.07.2020 - 16:04

      200% se slazem

  • Lord_Sec

    17.07.2020 - 15:38

    Nista ako nema price,ponada se da je ko alien

  • darijoman

    17.07.2020 - 15:46

    Ovo je loše ispalo, a vidim ima jako dobru atmosferu

  • PppPP

    17.07.2020 - 19:33

    na koju foru je nasljednik dino crisisa ako je igra kao DBD???

  • TITANXIS

    20.07.2020 - 14:36

    Kad si u naslovu spomenuo Dino Crisis, sjetih se kako sam uživao u DC 1 i 2. Super igre, šteta što nisu dalje izlazili nastavci. Osobno DC 2 mi je bio bolji. To je bio RE sa dinosaurima. Što se tiče ove igre, ovak na prvu čini mi se da bude cool ako ju financijski podrže.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?