HCL.HR

Oznaka: Dinosauri

HCL VideoIgramo Jurassic World Evolution (EP14): Divlji spinosaur mi napao park

Igor Belan 28.09.2018.

Jurassic World Evolution nastavljamo na najvećem otoku do sada na kojem dinosauri šeću slobodno, a ja nemam pojma kako napraviti zabavni park u takvoj situaciji. Pogotovo dok opasni spinosaur hara uokolo.

HCL VideoIgramo Jurassic World Evolution (EP13): Ovo je moj najveći dinosaur do sada

Igor Belan 18.09.2018.

Jurassic World Evolution serijal se nastavlja na četvrtom otoku u igri, gdje i dalje muku mučim s olujama, ali uspio sam sve posložiti da zarađujem fine parice i uzgajam ogromne dinosaure.

HCL VideoIgramo Jurassic World Evolution (EP12): Tornado mi uništio park

Igor Belan 26.08.2018.

Vratimo sam se iz Njemačke, upalio Jurassic World Evolution i imao što za vidjeti – oluje su na otoku na kojem se nalazim popraćene razornim tornadima koji vam mogu uništiti sav trud oko parka.

HCL VideoIgramo Jurassic World Evolution (EP11): Novi otok i borba T-REX-ova

Igor Belan 16.08.2018.

T-REX-ovi mi se odlučili porazbijati samo da bi se kasnije strastveno poljubili, a kada sam prešao na novi otok dobio sam brdo upozorenja. Malen je, skučen i čini se da je uvijek u mraku. Ali imam plan!

HCL VideoIgramo Jurassic World Evolution (EP10): Napravio sam T-REX čudovište

Igor Belan 08.08.2018.

Nekih 15 sati od prvog pokretanja igre moj san da vlastitim mi parkom prošeće T-REX napokon se ostvario. I bio sam spreman – park sada izgleda brutalno!

HCL VideoIgramo Jurassic World Evolution (EP9): Mrzim ovog dinosaura

Igor Belan 03.08.2018.

U pokušaju da predstavim u svom Jurskom Parku strašnog T-Rexa napravio sam jednog drugog novog dinosaura. I bilo bi mi draže da nisam.

Prodano je više od osam milijuna primjeraka Monster Hunter Worlda

Pero Mlinar 31.07.2018.

Uoči samog izlaska igre Monster Hunter World za PC, Capcom se pohvalio dosadašnjim prodajnim rezultatima te otkrio da je njihova igra dosad prodana u više od osam milijuna primjeraka.

HCL VideoIgramo Jurassic World Evolution (EP8): U minusu sam milijun dolara, ali imam ideju

Igor Belan 27.07.2018.

Vodio sam svoj Jurski Park dok su sjevale munje, požari uništavali zgrade i dok su krvoločni dinosauri probijali ograde, ali s ovakvim financijskim izazovom još se nisam susreo.

HCL VideoIgramo Jurassic World Evolution (EP7): Potukli mi se dinosauri

Igor Belan 19.07.2018.

Mogu li u ovoj epizodi napokon zadovoljiti uvjete da pređem na uzbudljivi novi otok? Ili će mi moj najnoviji eksperimentalni Velociraptor pomrsiti planove i poubijati pola parka?

HCL VideoIgramo Jurassic World Evolution (EP6): Moj omiljeni dinosaur se vratio

Igor Belan 14.07.2018.

Dilophosaurus iliti “Ludi Dilu” posebno je zanačajan mali smrad od dinosaura za nas. Postao je slavan u našem ARK serijalu, no u ovoj igri još ga nismo vidjeli – sve do sada!

RecenzijaJurassic World Evolution

Stjepan Fikter 11.07.2018.

Za sve one koji su se ikada zapitali kako bi izgledalo upravljanje tematskim parkom gdje su dinosauri glavna atrakcija, Jurassic World Evolution ponudit će odgovor kojemu ipak nedostaje mesa.

Monster Hunter World na PC stiže prije nego smo se tome nadali

Pero Mlinar 10.07.2018.

Capcom je objavio službeni datum izlaska PC verzije igre Monster Hunter World koja na Steam neće doći ujesen kao što se očekivalo, već početkom kolovoza.

HCL VideoIgramo Jurassic World Evolution (EP5): Moj put od nule do milijun dolara

Igor Belan 07.07.2018.

Nakon katastrofe sa pobjeglim dinosaurom u prošloj epizodi vrijeme je da skupim živce na hrpu, bacim se u menadžer-mode i sredim lošu situaciju u mom Jurassic Worldu.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?