HCL.HR

Defense Technica stiže 24. listopada

Stjepan Fikter 02.10.2013.   •   0 komentara


Krajem mjeseca, točnije 24. listopada na PC i Mac putem Steama stiže Defense Technica, koji je po riječima developera Kuno Interactivea, hardcore tower defense strategija.

Fanovi tower defense žanra zaokružite si 24. listopada na kalendaru jer tada izlazi Defense Technica, naslov koji bi trebao biti evolucija u žanru. Barem tako tvrdi developer Kuno Interactive – točnije, ovo će po njihovima riječima biti prava hardcore tower defense igra, što god bi to trebalo značiti.

Kao i u svakome tower defense naslovu, cilj je obraniti jezgru od nadolazećih protivnika, u ovome slučaju riječ je o biomehaničkim strahotama. No, protivnici nisu ono po čemu bi se Defense Technica trebao izdvajati od ostalih igara u žanru, nego mogućnost da nam vrijeme, kretanje protivnika pa i sam teren utječu na taktiku. Tu je još 40 tornjeva na raspolaganju i vizuali koji uključuju potpune 3D pozadine i, kako kažu, nevjerojatne svjetlosne efekte.

Ako su vas developerove riječi ili priloženi trailer uspjeli zainteresirati za igru, istu možete kupiti putem Steama za PC i Mac te prije izlaska ostvariti popust od 20%, odnosno kupiti ju za 11.99 eura.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?