HCL.HR

Demokracija (3) stiže na iPad

Dominik Bošnjak 03.04.2014.   •   1 komentara


Demokracija nam je donijela kapitalizam, kapitalizam Apple, Apple iPad, a sada nam na iPad dolazi ta ista demokracija u virtualnom obliku.

Cliff Harris, kreator PC strategije Democracy 3 iz 2013. godine je najavio kako planira prebaciti svoj posljednji uradak na iPad.

Osnivač razvojnog studija Positech Games je otkrio da iako nije fan igara za tablete te neiskrenih praksi vezanih uz mikrotransakcije, smatra da Democracy 3 ima idealno sučelje za ekrane osjetljive na dodir te se iz tog razloga odlučio na iPad port. Harris se nada kako će igra privući fanove ozbiljnih strategija s obzirom na slabu ponudu istih na iOS App Storeu. Također, kako je trenutačno zauzet drugim projektima za PC, portanje će definitivno prepustiti vanjskom studiju.

Nažalost, od potencijalne Android verzije neće biti ništa. Prema Harrisovom uvjerenju, ona bi zahtijevala “potpuni redizajn poslovnog modela” čija bi cijena lagano progutala bilo kakav eventualan profit ostvaren na Play Storeu.

Što se okvirnog datuma izlaska tiče, nije vjerojatno da će Democracy 3 zaživjeti na iPadu prije kasne 2014. godine jer sam proces portanja još nije ni službeno započeo.

Komentari (1)

  • Cro007

    03.04.2014 - 09:31

    Tanimljiva igra. Da se bar pojavi i za android

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?