HCL.HR

Demonstriran Resident Evil 6 x Left 4 Dead

nebel 23.03.2013.   •   4 komentara


Resident Evil 6 jučer je krenuo u prodaju na Steamu, a tom prilikom dobili smo uvid u to kako se likovi i neprijatelji iz Left 4 Dead serijala snalaze u svijetu Resija.

Takozvani crossover Capcomovog Resident Evila i Valveovog Left 4 Deada demonstriran nam je na konkretnom primjeru. Dok se dolazak Resi likova/neprijatelja u L4D očekuje nešto kasnije, suprotna grupa već se dobro snalazi u The Mercenaries modu upravo izdanog Resident Evila 6.

Coach, Nick, Ellis i Rochelle bez problema se obračunavaju s hordama nešto drugačijih zombija, ali i s poznatim neprijateljima među kojima su Witch i Mini Tank. Kako to izgleda na djelu, pogledajte u sljedećem traileru.

Komentari (4)

  • JaBitiTarzan

    23.03.2013 - 11:47

    Jadno.

  • adycro

    23.03.2013 - 12:05

    Resident Evil u podhitno treba SOS Reboot serijala. Nevjerujem da vise ista i mogu izvuci pozitivno s ovoga puta prema kojemu su krenuli. Remake serijala, ili neki reboot kao sto se desio s TR bilo sto. Jer zadnji orginalni naslov je bio RE 4/ 5 ca je krenula prema dole ali je bila kako tako ok. Left 4 Dead je na istom putu ali je ok i zabavna igra kojoj isto treba fresh ideja.

  • Werewolf

    23.03.2013 - 16:00

    Ovo je dobro. Posjedujem L4D2 na steamu. Imam 50hikada ovo izađe baci ću se na igranje. Interesira me kako će to sve izgledati. RE6 me ne zanima… A da li ću moći ovo probati preko steama?

  • BsTyLer

    23.03.2013 - 17:03

    Resident Evil 6 igram sad i igra je užasno loša .Malo je strašnija od RE5,ali gameplay je tako loš aka pritsni V pa onda R pa onda tuci po SPACE–u ufff gadljivo +neke teksture su preloše…mislim se da je brišem da ne gubim vrijeme.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?