HCL.HR

Detektivka Kathy Rain ponovno će rješavati misterije u Director’s Cut izdanju

Iva Osrečak 22.01.2021.   •   1 komentara


Clifftop Games i Raw Fury ove jeseni vraćaju se revitaliziranim i proširenim Director’s Cut izdanjem nagrađivane point ’n’click avanture Kathy Rain.

Jedna od ponajboljih klasičnih PnC avantura, Kathy Rain, četiri godine nakon izlaska dobit će nadopunjeno izdanje. Izdavačka kuća Raw Fury najavila je nadograđenu priču, proširenu i remiksanu glazbu, stotine redaka dodatnog dijaloga te nekoliko potpuno novih zagonetki za Director’s Cut verziju.

Uz to navode da će igra dobiti obnovljen izgled 16:9 aspekta (stara verzija bila je u 4:3 formatu s crnim trakama) uključujući svježe animacije likova, novo osvjetljenje i vremenske uvjete. Između ostalog najavljena je i podrška za kontroler, pa nije isključeno da bismo jednoga dana igru mogli vidjeti i na konzolama.

U opisu igre na Steamu stoji sljedeće: “Radnjom smještena u devedesete godine, detektivska avantura Kathy Rain priča je o ustrajnoj studentici novinarstva koja se mora pomiriti sa svojom problematičnom prošlošću dok istražuje misterioznu smrt svog nedavno preminulog djeda. Naoružana svojim motociklom, kutijom cigareta i notesom, Kathy se upušta u rješavanje misterija koji će je odvesti na mučno putovanje puno emocionalnih i osobnih previranja.”

 

Kathy Rain: Director’s Cut bit će dostupan na Steamu ove jeseni, a developer je nadodao kako će vlasnici originalne igre imati pravo na popust pri kupnji nove verzije.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?