HCL.HR

Deus Ex: Mankind Divided izlazi četiri dana ranije ako prednarudžbe uspiju

Igor Belan 31.08.2015.   •   0 komentara


PlayStation Blog se danas raspištoljio – nakon otkrivanja datuma izlaska Uncharteda 4, otkrili su nam i kada dolazi Deus Ex: Mankind Divided. Koji, doduše, nije PlayStation ekskluziva.

Pored Uncharteda 4, putem PlayStation bloga danas smo saznali i datum izlaska Deus Ex: Mankind Divideda. Prvo je Square Enix nabacio jedan teaser putem Twittera pustivši ljudima da pogađaju konačan datum, no ubrzo nakon je prava istina i otkrivena – 23.02.2016. igramo se s novim augmentacijama u Mankind Dividedu.

U postu na PS Blogu je otkriven i niz detalja o bonusima koje će dobiti oni koji se odluče na prednarudžbu. Postoji cijeli sustav otključavanja razina pre-order bonusa ovisno o tome koliko ljudi je prednaručilo igru, a ako broj prednarudžbi dosegne posljednju razinu, oni koji su je prednaručili dobit će priliku zaigrati novi Deus Ex čak četiri dana ranije.

Detalje o tome i posebnom kolekcionarskom izdanju provjerite kroz priložene slike u našoj galeriji. Igra na spomenuti datum izlazi u PC, PS4 i Xbox One verzijama.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?