HCL.HR

Deus Ex: The Fall – na vidiku nasljednik Human Revolutiona?

Ante Malenica 04.06.2013.   •   8 komentara


Nakon što je početkom ožujka Square Enix kupio nekoliko Dues Ex: The Fall domena, čini se da bi veoma uskoro mogli saznati je li zbilja riječ o novom poglavlju popularne SF RPG sage

Eidos Montreal, kanadski razvojni studio koji stoji iza kritički vrlo dobro prihvaćenog Deus Ex: Human Revolutiona, jučer (3. lipnja) je na Twitteru ostavio sljedeći status: “Are YOU ready for The Fall?”

Oni koji prate igraću scenu, vjerojatno znaju već kako je vlasnik franšize, izdavačka kuća Square Enix, još početkom ožujka zakupila domene vezane uz Deus Ex: The Fall trademark. Sada je očito kako nam se nešto novo sprema iz svijeta Deus Exa, a sudeći prema iznimno kratkom teaseru koji se naknadno pojavio na službenom YouTube Deus Ex kanalu, sutra (5. lipnja.) bi trebali o svemu biti opširnije informirani.

Inače, osim The Falla (što god to na kraju bilo), trenutno Eidos radi na Wii U inačici Human Revolutiona, a navodno je u produkciji i Deus Ex film podnaslova “Human Defiance” na kojem radi redatelj Scott Derrickson.

A ukoliko vam je Deus Ex: Human Revolution nekako uspio promaknuti i zanima vas o čemu se tu uopće radi, mogli bi pogledati našu video recenziju objavljenu još u rujnu 2011. godine.

Nego, mislite li da je ovdje zbilja riječ o novoj Deus Ex igri? Javite nam u komentarima.

Komentari (8)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?