HCL.HR

Developer Star Warsa: Empire at War najavio novu strategiju, Grey Goo

Stjepan Fikter 14.03.2014.   •   1 komentara


Unutar Petroglyph Gamesa kuha se strategija čija je jezgra gradnja baze uz tri različite rase te kompetitivni mulitplayer.

Petroglyph je najavio potpuno novi RTS naziva Grey Goo, koji će testirati snalažljivost ljubitelja taktiziranja na bojnome polju. Ova strategija u realnome vremenu za jezgru igre uzima gradnju baze te joj je cilj osvježiti žanr stavljajući naglasak na taktiku ispred mikromenadžmenta.

Developeri kažu: “igra crpi najbolje aspekte gradnje baze, menadžmenta jedinica i potpunog ratovanja u novoj svemirskoj sagi.” Ono što se još izdvaja u ovome naslovu je i umjetna inteligencija koja je bazirana na Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) konceptu gdje AI proučava i uči igračeve reakcije umjesto da djeluje isključivo po skriptama.

Za raznolikost gameplaya pobrinut će se tri unikatne frakcije: Humans, Beta i Goo dok će igra putem Steama pružiti mogućnost online igranja rangiranih i nerangiranih borbi, natjecateljskih ljestvica te matchmaking po igračevim vještinama. Treba spomenuti da će igra podržavati i LAN igranje.

Komentari (1)

  • Apocalypse4987

    14.03.2014 - 19:46

    da ne bi i ovo otkazali ka prošlu igru

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?