HCL.HR

Developeri Dead Islanda odgodili Dying Light za iduću godinu

Stjepan Fikter 09.05.2014.   •   1 komentara


Techland je odgodio svoju viziju parkour kretanja u otvorenome svijetu punom zombija za veljaču iduće godine.

Budući da Dying Light nije imao potvrđeni datum izlaska za ovu godinu, Techland se konačno oglasio po tom pitanju i otkrio kako će igra ipak ugledati svjetlo dana tek u veljači iduće godine.

Iako je i njihov Hellraid odgođen za 2015. godinu te su PS3 i X360 verzije ispale iz slike, to neće biti slučaj i s ovim naslovom budući da igra izlazi za sve prijašnje najavljene platforme: PC, PS3, PS4, X360 i Xbox One.

Techland je objasnio svoju odluku o odgodi te kažu: “Znamo da ste čekali neko vrijeme na datum izlaska za Dying Light. Nakon pažljivog razmatranja, odlučili smo izdati igru u veljači 2015. godine.

Kada smo započeli razvoj Dying Lighta, bili smo predani inovaciji. Željeli smo vam dati jedinstvenu slobodu kretanja u otvorenome svijetu. Nakon mnogo poboljšanja i mjeseci mukotrpnog rada, došli smo tako blizu do realizacije naše početne vizije da ju ne možemo zaustaviti prije nego bude spremna.

Vjerujemo da će element prirodnog kretanja u našoj igri promijeniti ono što očekujete od žanra i ne želimo žrtvovati potencijal objavljujući igru prerano. Fokus na kvalitetu naglašava razvojne izbore i nadamo se da ćete podijeliti naše uvjerenje kako je gameplay na prvome mjestu.

Novi datum osigurava da možemo u potpunosti realizirati našu viziju inovativnog otvorenog svijeta. Nećemo morati raditi kompromise ili ustupke za bilo koju od pet platformi za koje razvijamo igru. Za vas, to znači inovativnu i originalnu igru koju se isplati čekati.”

Komentari (1)

  • timi321

    10.05.2014 - 10:06

    šteta kaj se dying light odgađa tolko

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?