HCL.HR

Developeri Dead Islanda ponovno najavili Hellraid, ovaj put za next-gen

Stjepan Fikter 01.05.2014.   •   2 komentara


Sjeckanje kostura i drugih nemrtvih stvorenja, prebacuje se s PS3 i X360 konzola na njihove nasljednike, što je posljedica korištenja novijeg pokretača u razvoju igre.

Iako je Hellraid prvobitno najavljen za konzole prošle generacije, čini se da je Techland svim stvorenjima unutar igre odlučio podariti poveći facelift. Točnije, razvoj se prebacio s pokretača Chrome Engine 5 na novogeneracijski Chrome Engine 6, isti onaj koji će pogoniti i nadolazeći horor Dying Light.

Umjesto na konzolama stare generacije, paklene negativce u Hellraidu sjeckat ćemo od 2015. godine na PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One, a za ovu jesen, priprema se i mogućnost ranijeg pristupa igri putem Steam Early Accessa.

Osim nadogradnje u odjelu vizualija, developeri su prijašnje četiri klase spojili u jednu te će igrači moći pristupiti njihovim moćima kroz stablo vještina. Uz sâm singleplayer, Hellraid će sadržavat i kooperativni mod s podrškom za do četiri igrača kroz tri načina igranja – priča, misije i borbe u areni. Kako to sve izgleda, provjerite u novom traileru.

Komentari (2)

  • AnonDogi

    01.05.2014 - 11:51

    Sviđaju mi se promjene koje su donijeli, pogotovo ovo što ćemo imati jednu klasu sa "grananjem"… igra izgleda skroz okej 🙂

  • Lord of Destruction

    01.05.2014 - 14:03

    genijalno, ovih par godina je kao raj za one koji su igrali 90tih. shadow warrior, wolfenstein, carmageddon, doom, sad ovo kao hexen. uzet cu early access. obozavam hexen

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?