HCL.HR

Developeri Dead Islanda zaustavili razvoj Hellraida

Stjepan Fikter 21.05.2015.   •   3 komentara


Iako smo još ove godine trebali sjeći kosture i ostale beštije u Hellraidu, ipak ništa od toga. Nakon analize projekta, u Techlandu su zaključili kako se igra treba vratiti na crtaću ploču.

Nakon dužeg perioda tišine, stigle su nove vijesti o Techlandovom Hellraid naslovu, a svi oni koji su iščekivali da će još ove godine rezati i sjeći kosture kao i ostala bića iz fantasy okruženja, neće biti oduševljeni. Kako stoji u objavi na službenom blogu, Hellraid neće izaći ove godine za PC, PS4 i Xbox One kako je bilo planirano budući da razvoj nije zadovoljio interna očekivanja postavljena za ovaj first person slasher.

U cijeloj objavi stoji: “Dragi fanovi Hellraida, željeli bismo službeno objaviti kako naš mračni fantasy FPP naslov Hellraid neće biti izdan ove godine kako je ranije bilo planirano i da je razvoj stavljen na čekanje. U posljednjih nekoliko mjeseci, proveli smo internu analizu i došli do zaključka da Hellraid u sadašnjem obliku i formi ne zadovoljava naša očekivanja za ovaj projekt.

Stoga, zaključili smo da bi najbolje bilo poslati igru nazad na crtaću ploču i izmisliti naš mračni fantasy naslov iznova. U međuvremenu, mi ćemo konsolidirati naše razvojne resurse i usredotočiti se na daljnje širenje Dying Light franšize.”

Budući da je Dying Light u 45 dana prodan u 3,5 milijuna primjeraka, nije ni čudno što sav fokus ide prema ovoj franšizi koja je dobila i podršku za modove uz druge sadržaje. Za one koji su zaboravili, Hellraid je svoj život započeo kao mod za Dead Island prije nego su kreatori igre preuzeli razvoj i najavili da će igra ugledati svjetlo dana 2013. godine.

Komentari (3)

  • black_out

    22.05.2015 - 01:17

    ;(

  • Doomguard

    22.05.2015 - 07:36

    Šteta, sjećam se kad sam ugledao Hellraid prije par godina da je izgledalo fora.

  • Lord of Destruction

    22.05.2015 - 14:45

    KATASTROFA!! ovo je bila moja najiscekivanija igra pored dooma 4. katastrofa! a dobro je izgledala i vec je jednom mjenjala engine

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?