HCL.HR

Diablo 3: Reaper of Souls – novi detalji s BlizzCona

ToxarE 09.11.2013.   •   1 komentara


S BlizzCona nam dolaze nove informacije i materijali vezani za prvu Diablo 3 ekspanziju pod nazivom Reaper of Souls. Saznajte kako Diablo 3 planira postati otvoreniji te izazovniji!

Uz najavu nove igre, nove ekspanzije za WoW, te novih funkcija za Hearthstone, Blizzard je na svom BlizzConu našao vremena i za nadolazeće proširenje Diabla 3 – igru pod nazivom Reaper of Souls. Predstavljene su tako neke značajne nove stvari koje ekspanzija donosi, kako u globalu tako i za PlayStation 4 verziju igre.

Pored novog poglavlja u kampanji, Reaper of Souls donosi i Adventure mod koji Diablo 3 čini otvorenijom igrom. U spomenutom modu otključani su svi dijelovi mape i svakom se dijelu igre može pristupiti kroz portale. Okosnicu moda čine nasumično generirani bounty questovi koji igrača vode do borbi s bossovima, posebnih zadataka itd. Obavljanjem bounty questova igrač dobiva nagrade u obliku predmeta i Rift Keystona.

Potonji se koriste u Nephalem Riftovima koji su nasumične mape s mješovitim sadržajima iz čitave igre. Konkretnije rečeno, u njima ćemo moći vidjeti dosad neviđene kombinacije neprijatelja iz različitih poglavlja igre. Isto tako, u Nephalem Riftovima igraču će biti omogućeni i ludi buffovi poput ubijanja jednim udarcem, neranjivosti, instantnog cooldowna za vještine i sl.; sve kako bi se mogao nositi s isto tako luđačkim količinama neprijatelja među kojima ćemo vidjeti i neke nove. Primjerice, jedno od interesantnijih novih čudovišta je Realm Walker koji ima međudimenzionalni portal na leđima, a kada ga se ubije igrač ulazi u taj portal, odnosno u mini-tamnicu unutar bitke koja je u tijeku.

Što se verzije za PS4 tiče, tzv. Ultimate Evil edicije, ona će se vrtjeti na 1080p rezoluciji i 60 sličica u sekundi, a imat će i neke specifične opcije koje nećemo vidjeti u PC izdanju. Jedna od takvih jest opcija darivanja među igračima. Primjerice, igrači koji dobiju Legendary item također će dobiti i bonus item (Rare ili Legendary) koji mogu udijeliti PSN prijatelju. Nadalje, tu je Avenger Kill opcija s kojom neprijatelj koji ubije jednog igrača može napredovati i skočiti u posebni portal, pa se prebaciti u igru drugog igrača koji je na listi prijatelja onog prvog. Ako taj igrač ne uspije ubiti istog neprijatelja u posebnoj bitci postupak se ponavlja i neprijatelj se prenosi u igru nekog drugog igrača. Kad netko ubije to čudovište dobiva loot koji dijeli s igračem od kojega je neprijatelj potekao.

Diablo 3: Reaper of Souls još nema precizan datum izlaska, no očekujemo ga negdje tijekom iduće godine. Upravo smo ažurirali screenshot galeriju novim slikama iz igre pa svakako bacite pogled na njih.

Komentari (1)

  • Rapsod

    10.11.2013 - 09:11

    sviđa mi se što su dodali te čak možda i kupim …..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?