HCL.HR

Direktor Remedyja dao ostavku, ali to neće utjecati na Quantum Break

Juraj Bevandić 05.06.2015.   •   4 komentara


Trenutno najveći projekt Remedy studija Quantum Break je nedavno odgođen za iduću godinu, a sada ih je i direktor napustio, no to neće imati utjecaja na igru.

Matias Myllyrinne, direktor Remedy Entertainmenta, studija poznatog po hitovima poput Max Payne serijala i Alan Wakea, podnio je ostavku nakon 15 godina vođenja kompanije.

Dobre su vijesti da ih je napustio sporazumno i vjeruje da ih pušta u dobrim rukama. Na svom blogu objašnjava kako se zaposlio u Wargamingu koji razvija popularni World of Tanks, kako bi upoznao nove izazove u karijeri.

Quantum Break, veliki novi IP na kojem njegov bivši studio trenutno radi i koji je prije par mjeseci odgođen za iduću godinu, ne bi trebao biti pogođen ovim promjenama. Sam Matias kaže kako nema problema sa razvojem igre i da sve ide po planu, a tako duga odgoda je čisto poslovni potez kojim bi se igra trebala bolje plasirati na tržištu.

Vjerujemo da će ekipa dobro utrošiti svo dodatno vrijeme koje su si omogućili na usavršavanje proizvoda, ali se i nadamo da nećemo čekati predugo nakon Nove godine na Quantum Break koji je prvotno bio obećan za ovo ljeto.

Komentari (4)

  • HighCroGaming

    05.06.2015 - 16:29

    koga j*** glavno da nije sam lake

    • HighCroGaming

      @HighCroGaming, 05.06.2015 - 16:31

      nisam mislio bit zlocest vjerovatno je covjek puno ucinio za studio kad je direktor ,ali to se malo probudio fanboysim prema Sam Lake-u haha

  • Cryster

    05.06.2015 - 19:53

    Jebemu lepu mater non stop netko napusta neki studio pa koju pm vise!

    • HighCroGaming

      @Cryster, 05.06.2015 - 20:03

      pa neda se ljudima radit isti posal cili zivot

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?