HCL.HR

Discord uveo pretplate za servere, ali samo u obećanoj zemlji

Zoran Žalac 02.12.2022.   •   3 komentara


Vlasnici Discord servera od sada mogu naplaćivati pristup svojim serverima ili dijelu svog servera, ali trenutno samo u Sjedinjenim Američkim Državama.

Postoje već pretplate za Discord (Nitro) kojim si možete otključati određene pogodnosti kao što su duže poruke, animirani avatari i sl. Međutim, od sada postoji još jedna vrsta pretplate: one za Discord servere.

Vlasnici servera tako pojedinačno mogu ograditi pristup pojedinim kanalima, emojijima ili drugim stvarima na serveru, tj. staviti to iza mjesečne pretplate – ako to žele. Server može imati više rangova pretplate, ali postoje određena pravila što se smije naplaćivati, a što ne. Primjerice, ne smije se naplaćivati pretplata za servere sa seksualno eksplicitnim sadržajima.

Discord će od svakog iznosa za mjesečnu pretplatu uzimati 10% provizije. Isplatu će vršiti 30 dana nakon završetka mjeseca, a uvjet za isplatu jest minimalno 100 zarađenih dolara u startu, odnosno 25 dolara svakog mjeseca. Ako se ne zaradi barem 25 dolara mjesečno – nema isplate bez obzira koliko zbrojeno na iznosu imali.

E sad, možda ste već smislili plan kako ćete se obogatiti preko Discordovih pretplata, ali od toga za sada neće biti ništa – zarađivati mogu samo vlasnici servera iz SAD-a. I dakako, moraju imati minimalno 18 godina, verificiran račun i server bez kazni.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • nikola720p

    02.12.2022 - 10:34

    Mogu samo da dam sebi banned i zavrsim odmah

  • VitMeR

    02.12.2022 - 14:13

    Jos ce i discord upropastit

  • gudroman

    03.12.2022 - 10:06

    ha plati ak os, ak neces nemoj. treba zaradit ak se moze

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?