HCL.HR

Disney Dreamlight Valley je besplatni Disneyland u kojemu možete živjeti drugi život

Zoran Žalac 28.04.2022.   •   4 komentara


Na PC i konzole stiže free-to-play igra Disney Dreamlight Valley u kojoj ćemo po uzoru na Animal Crossing i Stardew Valley moći srediti selo čiji će stanovnici biti likovi iz popularnih Disneyjevih franšiza.

Pazite ovo – Animal Crossing, ali svi stanovnici su likovi iz Disneyjevih i Pixarovih crtića. I uz to je još free to play. Takvu ideju predstavili su Disney i developer Gameloft u igri zvanoj Disney Dreamlight Valley. 

U toj igri posjetit ćemo naslovni Dreamlight Valley – nekoć idilično selo koje je nakon misterioznog događaja postalo zarobljeno “noćnim trnjem”. Igrač će biti zadužen da razotkrije misterij koje je doveo selo na rub propasti i da vrati uspomene njegovim stanovnicima. A stanovnici će biti poznati likovi iz franšiza Mickey Mouse, Lion King, Toy Story, Wall-E, Frozen, Hercules, itd.

Osim obavljanja zadataka za poznate likove, u Dreamlight Valleyu moći ćemo se skućiti sa svojim avatarom i sređivati  selo po svojoj volji. Na raspolaganju će nam biti nekoliko bioma i čitav niz opcija za gradnju kuća, sređivanje interijera i sl. Jednom kad sredimo selo po volji, moći ćemo sudjelovati u raznim aktivnostima poput pecanja, vrtlarenja, rada u restoranu, itd.

Disney Dreamlight Valley najavljen je za sve platforme: PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series te Nintendo Switch. U ljeto 2022. dobit će svoju ranu verziju (early access), koja će biti dostupna samo onima koji kupe Founder’s Pack ili su pretplaćeni na Xbox Game Pass. Free-to-play verzija uslijedit će nekad kasnije tijekom 2023. godine.

Komentari (4)

  • Apocalypse4987

    28.04.2022 - 15:39

    Jel to uključuje likove iz marvela i fox-ovih filmova? Čak bi i platija da vidim xenomorpha kako mi skaće po vrtu 🙂

    • Zoran Žalac

      @Apocalypse4987, 28.04.2022 - 17:36

      Dobro, ne mora sad svaka igra kopirat Fortnite 🙂

    • Apocalypse4987

      @Zoran Žalac, 28.04.2022 - 17:45

      To je ionako in u svijetu gaminga 😊

  • ukek

    28.04.2022 - 21:42

    A jesam se obradovao, dok nisam procitao ovu vijest, jos kada provjerih koji devs stoje iza igre … pisi propalo unaprijed 🤢

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?