HCL.HR

Disney Dreamlight Valley dobio datum izlaska i novi trailer

Josip Klanfar 29.06.2022.   •   0 komentara


Disney Dreamlight Valley neodoljivo podsjeća na Stardrew Valley i Animal Crossing. Ako volite takav tip igara i uz to volite Disneyland, evo kada izlazi igra vašeg života.

Izvijestili smo vas o tome da nam dolazi igra iz Disney svijeta po uzoru na Stardew Valley i Animal Crossing, samo što će sadržavati Disney i Pixar likove te će biti besplatna. Sada smo na posljednjem Nintendo Directu dobili i svježiji prikaz igre, kao i još nekih dodatnih informacija.

Podsjetimo, radnja se odvija u selu Dreamlight Valley gdje je bačena kletva zaborava i moramo pomoći likovima iz Disney svijeta da se sjete tko su. Osim glavnih zadataka, moći ćemo graditi, pecati, kuhati i raditi druge zanimljive stvari. Ako ste zaljubljenik u tipove igara kao Animal Crossing i uz to volite Disney likove, nema dalje, ovo je igra za vas, a sudeći po novom traileru, izgleda sasvim pristojno.

E sada onaj kompliciraniji dio je kada igra izlazi. Early Access igre će biti 6. 9. 2022. ali u tom periodu igra nije besplatna, već je to za one koji kupe Founder’s Pack ili su pretplaćeni na Xbox Game Pass, dok će za sve ostale igra biti besplatna kada izađe iz Early Accessa i biti će dostupna za sve aktualne platforme.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?