HCL.HR

Oznaka: Disney likovi

RecenzijaDisney Illusion Island

Žarko Ćurić 08.08.2023.

Mickey Mouse i njegova vesela družina zaplovila je u svoje prvo metroidvania iskustvo, a koliko dobro funkcionira ovaj žanr s veselim svijetom Monoth otoka pročitajte u našoj recenziji.

Pratite s nama prezentaciju novih igara – Disney & Marvel Showcase (od 22:00)

Zoran Žalac 09.09.2022.

Disney i Marvel po prvi će put održati prezentaciju svojih igara koje im razvijaju partnerske firme. Očekujemo vidjeti razne superheroje, kartanja, utrkivanja, izgradnju sela i možda neko iznenađenje.

Disney Dreamlight Valley dobio datum izlaska i novi trailer

Josip Klanfar 29.06.2022.

Disney Dreamlight Valley neodoljivo podsjeća na Stardrew Valley i Animal Crossing. Ako volite takav tip igara i uz to volite Disneyland, evo kada izlazi igra vašeg života.

Najavljen je Kingdom Hearts 4, vodi nas u novi svijet Quadratum

Zoran Žalac 10.04.2022.

Square Enix je najavio dvije nove igre iz serijala Kingdom Hearts – jedan mobilni naslov te četvrti dio glavnog serijala.

LEGO Star Wars dobit će sedam paketa s dodatnim likovima

Zoran Žalac 07.03.2022.

Otkrivena je podrška za naknadne sadržaje u igri LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Dobit će Mandaloriana, likove iz Rogue One, itd.

Kingdom Hearts serijal napokon stiže na PC platformu

Zoran Žalac 11.02.2021.

Od idućeg će se mjeseca sve glavne igre iz serijala Kingdom Hearts moći igrati i na PC platformi, ekskluzivno na Epic Games Store.

RecenzijaKingdom Hearts 3

Gregor Stojev 12.02.2019.

Nakon nekoliko decimalnih izdanja i niza besmislenih riječi, Kingdom Hearts je napokon naučio brojati do prestižnog broja tri. Saznajte znači li to da je došlo vrijeme za proslavu i vatromet.

HCL VideoProbao sam Kingdom Hearts 3, rušio titane i grlio se s Herkulesom – bilo zakon

Igor Belan 03.02.2019.

Kingdom Hearts 3 je vani, spreman da vas zbuni svojom pričom i zadivit količinom raznolikosti u gameplayu, likovima i dizajnu svjetova koje ćete posjetiti. Pogledajte 30 minuta gameplaya iz moje perspektive da vidite u čemu je fora.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?