HCL.HR

Disney Infinity besplatan za Wii U

ToxarE 23.08.2014.   •   1 komentara


Originalni Disney Infinity dostupan je za besplatno preuzimanje putem Nintendo eShopa, premda vam za igranje ipak trebaju barem jedna figurica i baza koju plaćate kao cijelu igru.

Gornji naslov zvuči obećavajuće za korisnike Nintendo Wii U konzole, s obzirom da isti baš i nemaju prilike toliko često dobiti nešto besplatno, makar za to i platili neku simboličnu naknadu. Istina, simpatična prošlogodišnja sandbox igra iz Disneya stvarno je besplatna na Nintendo eShopu, ali to ne znači mnogo jer za igranje ipak trebate sadržaje Starter paketa u kojemu su figurice i baza za njihovo skeniranje. Naravno, Starter Pack u paketu s igrom košta koliko biste platili i samu igru – 60 dolara.

No, eto, ovo je Disneyjev način da skrene malo pozornosti na sebe. Naime, već idućeg mjeseca stiže Disney Infinity 2.0 s Marvelovim superjunacima i zlikovcima, kao i s ostalim Disneyjevim likovima poput Aladina, Zvončice, Paška Patka i drugih. Disneyjev Infinity naravno neće biti jedina igra koja će ove godine nuditi zabavu s figuricama koje se skeniraju; i Activisionovi Skylandersi također dobivaju nastavak idućeg mjeseca, dok se Nintendo planira ubaciti u priču sa svojim Amiibo NFC figuricama.

Komentari (1)

  • AIRGUNS FREAK

    23.08.2014 - 22:58

    je besplatna na Nintendo eShopu, ali to ne znači mnogo jer za igranje ipak trebate sadržaje Starter paketa u kojemu su figurice i baza za njihovo skeniranje.

    nije govno..nego se pas posrao

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?