HCL.HR

Djedica i Vinnie Jones voze tenk u holivudski produciranom traileru za ovogodišnji Holiday Ops

Igor Belan 22.11.2023.   •   6 komentara


World of Tanks igre i ove godine će imati raskošni Holiday Ops event, ovaj put s glumcem Vinnie Jonesom kao ambasadorom, a tim povodom objavljen je impresivno produciran promo video.

Ekipa iz World of Tanksa opet pokreće veliki blagdanski event za nove i stare igrače, a ovaj put su ga i preveli po naški – Praznične operacije 2024. Nekako nam dobri stari Holiday Ops zvuči bolje, ali cijenimo gestu.

Ovaj put posebni gost za promociju Prazničnih operacija je nogometaš/filmska zvijezda Vinnie Jones, a kako on vozi tenk i što on misli o Djedu božićnjaku možete vidjeti kroz poseban video ispod.

Priča kaže da je Vinnie Jones radio u tajnosti kao Djedičin utjerivač i rješavao je one koji su se našli na “spisku nevaljalih”. Ali ove godine Vinnie predaje svoju ostavku Djedici jer želi postati zapovjednik u World of Tanksu. Dirljivo!

“Dobro ste čuli, zauvijek stavljam svoje lizalice na klin kako bih se pridružio sjajnim World of Tanks igračima za Praznične operacije 2024”, rekao je Vinnie Jones, praznični utjerivač koji se pretvorio u World of Tanks prazničnog ambasadora. “Moji dani “ispravljanja” ljudi na spisku nevaljalih su završeni. Sada sam World of Tanks zapovjednik i biti će ‘Zvončići, zvončići‘ cijelo vrijeme!”

Ovo nije samo sladunjava promo priča, već će Vinnie zaista biti dio igre kada Praznične operacije 2024 krenu u World of Tanksu od 1. prosinca. World of Tanks će tada kroz veliki update dobiti blagdanske dekoracije, a Vinnie će davati igračima posebne blagdanske izazove – uspješno izvršavanje tih zadataka će nagraditi igrače raznim ukrasima i dodacima za tenkove u garaži. Onako, da se malo okite za blagdane.

Komentari (6)

  • Djelo_Jerboa

    22.11.2023 - 14:26

    Ne dao Bog nikom ovaj cancer od igre, a ove patetične reklame neću ni komentirat…
    Lopine bjeloruske.

    • Darac83

      @Djelo_Jerboa, 22.11.2023 - 21:40

      Zar nisu poljaci?

    • Djelo_Jerboa

      @Darac83, 22.11.2023 - 23:25

      Poljaci ( koji su metastaza ovog cancera) većinski igraju , a Wargaming je bjeloruska kompanija.

    • Darac83

      @Djelo_Jerboa, 23.11.2023 - 07:06

      A, ok…

  • Sinek

    22.11.2023 - 15:20

    nesto najbizarnije sto sam vidio ove godine

  • birro

    22.11.2023 - 18:30

    Samo radi Vinnia se vraćam 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?