HCL.HR

DmC Devil May Cry: Definitive Edition stiže na nove konzole u 60 FPS-a

Igor Belan 15.12.2014.   •   4 komentara


Još jedno ‘definitivno izdanje’ starije igre ugledati će svjetlo dana na novim konzolama, a ovaj put Devil May Cry igre dobivaju facelift uz 1080p rezoluciju i duplo bolji framerate.

Akcijski naslov DmC: Devil May Cry dobit će svoj Definitive Edition za PlayStation 4 i Xbox One i vrtjet će se u 60 sličica po sekundi pri 1080p rezoluciji, objavio je izdavač Capcom.

Za razliku od nesretnog Raven’s Cryja, ovdje se ne očekuju daljnje odgode pa je odmah postavljen datum izlaska na 17. ožujak 2015. Osim bolje grafičke strane poradi više rezolucije i fluidnijeg prikaza, Definitive edition igre donosi sav DLC i dva nova skina – Devil May Cry 1 Dante i Classic Vergil.

Za fanove serijala tu su i dva nova moda. Turbo mod ubrzava igru za 20 posto dok Hardcore mode čini protivnike težima i općenito zahtjeva više skilla u borbi. Novi Bloody Palace mod uključuje 60 levela i Vergila kao igrivog lika, a tu je i brdo sitnica učinjenih da gameplay bude bolje izbalansiran. Dodali su i ručnu target lock mehaniku, za najžešće fanove serijala. Oh da, kažu i da su dodali jednu novu cutscenu koja nije objavljena u originalnoj igri.

Osim toga, Capcom je najavio i Devil May Cry 4 Special Edition za PS4 i Xbox One, no točan datum izlaska za taj naslov još nije poznat. Kažu samo da će na ljeto sljedeće godine.

Komentari (4)

  • Gvags

    15.12.2014 - 20:56

    a covjece zasto ne i za pc… 🙁

    • Artyom

      @Gvags, 17.12.2014 - 15:25

      Pa za PC već je takav u originalu, nemaju šta za nadograđivat.

  • ck7

    15.12.2014 - 21:06

    Čini se da je ova generacija konzola generacija remakeova, al ne žalim se, daleko od toga, ima puno toga propuštenoga, a još kad je sve HD…nice. Thank you Capcom.

  • McChombe

    15.12.2014 - 22:24

    Succubus će sad bit još odvratniji

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?