HCL.HR

DMC: Devil May Cry dev diary upoznaje nas s voice actorima

Duje Kozomara 18.11.2012.   •   4 komentara


Otkrijte što o svojim likovima te međusobnom odnosu kažu glumci koji daju glasove likovima Kat te Vergilu u interesantno montiranom dev diaryu.

Capcom je izbacio novi developer diary video za nadolazeći DMC: Devil May Cry, a ovaj put imamo se priliku upoznati s Sage Mears, koja daje glas Kat te Davidom De Lautourom, koji daje glas Vergilu. Glumci pričaju o svojim likovima te odnosu između njih. Ekipa koja je radila na montaži videa je to vjerojatno odradila preko volje dok je gledala neku utakmicu, budući da video djeluje poput low-budget reklame na lokalnoj televiziji. No dobro. Igra izlazi 15. siječnja, 2013.

Komentari (4)

  • adycro

    18.11.2012 - 17:02

    Ovo definitivno predivno izgleda i sve vise intrigira ovaj novi DmC. Cak mislim da postoji mogucnost da nadmasi sve svoje prethodnike i da bude pun pogodak. Grafika na nivou..glumci sound…priča i naravno gameplay koji je i prije bio na visokom nivou :)))

  • xPh4rIm

    18.11.2012 - 17:29

    EPIC. Jedva cekam

  • Shazaam

    18.11.2012 - 18:08

    hvala bogu da idioti mijenjaju misljenje, meni osobno se nijedan DMC nije sviđao, ali me ovaj privlači, zato što su se riješili tog odvratnog orijentalnog dizajna i prešli na zapadnjacki. nabijem japance i taj njihov anime odvratni odnosno manga.

    • RikiMaro

      @Shazaam, 19.11.2012 - 16:20

      istina, ali stari Dante mi puno bolje izgleda

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?